Haberler

Su Borçları 27 Ağustos'a Kadar Yapılandırılabilecek

Resmi Gazete’de yayımlanan Vergi ve Diğer Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin 7143 sayılı Kanun gereğince kamu alacaklarının yeniden yapılandırılmasına yönelik kanuna dair başvuru süresi uzatıldı.

Resmi Gazete'de yayımlanan Vergi ve Diğer Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin 7143 sayılı Kanun gereğince kamu alacaklarının yeniden yapılandırılmasına yönelik kanuna dair başvuru süresi uzatıldı.

Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürlüğü konuyla ilgili açıklamasında şunlara yer verdi:

"Vatandaşlarımız, Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğüne olan borçlarını 27 Ağustos tarihine kadar Torba Yasa kapsamında yeniden yapılandırma hakkına sahip olacaklar. Geçmişe yönelik su borcu bulunan aboneler, 31 Mart 2018 tarihine kadar olan her türlü ceza ve borçları için yapılandırma hakkından yararlanabilecek. Su borçlarını yapılandıran abonelere 36 aya kadar taksit imkanı sunulacaktır. Taksitlendirilen ödemeler iki ayda bir tahsil edilecektir. İlk iki taksidin zamanında ödenmemesi, bir takvim yılı içerisinde iki defadan fazla olmak üzere taksidin ödenmemesi ya da eksik ödenmesi halinde yapılandırma bozulacaktır. Bu fırsattan yararlanmak isteyen vatandaşların 27 Ağustos 2018'e kadar ASKİ Genel Müdürlüğü ve ilçe şubelerine müracaat etmeleri gerekmektedir. " - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title