Haberler

Su Birikintisinde Boğulan Kardeşlerin Evinde Yas Var

Gaziantep'in Oğuzeli İlçesinde Girdikleri Suda Boğulan İki Kardeşin Oyun Oynarken Düştükleri 3 Metrelik Birikintide Birbirlerini Kurtarmak İsterken Öldükleri Belirtildi.

Gaziantep'in Oğuzeli ilçesinde girdikleri suda boğulan iki kardeşin oyun oynarken düştükleri 3 metrelik birikintide birbirlerini kurtarmak isterken öldükleri belirtildi.

Edinilen bilgiye göre ilçeye bağlı Taşyazı köyünde, Yahya Yıldırım (8) ve Mehmet Yıldırım (6), köyün yakınında bulunan su birikintisinin kıyısında oynamaya gitti. Bir süre sonra Mehmet Yıldırım, düşürdüğü kağıdı almak isterken suya düştü. Kardeşinin çırpındığını gören Yahya Yıldırım da suya girdi. İki kardeş yaklaşık 3 metre derinliğindeki su birikintisinde boğularak öldü. Babaları Mehmet Yıldırım (35) tarafından sudan çıkarılarak Gaziantep Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'ne götürülen çocukların hayatlarını kaybettikleri anlaşıldı.

Boğularak hayatını kaybeden iki kardeşin evindeki ağıtlar yürekleri dağlarken, bitkin haldeki anneleri Emine Yıldırım'ı ise yakınları teselli etti. Kardeşlerini kaybeden Güler ve Burcu Yıldırım, olanlardan habersiz şekilde ağabeylerinin suya neden girdiğini anlattı. Teyze Zeliha Çalışkan ise çok büyük bir acı çektiklerini belirterek köy içerisindeki su birikintisinden yakındı.

İki kardeşin cenazelerinin otopsi yapıldıktan sonra ailelerine teslim edileceği bildirildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

(TB-OÇ-GS-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title