Haberler

    Sturridge Gemileri Yaktı

    2018 Dünya Kupası’nda İngiltere Milli Takımı’nın aday kadrosunda olmak isteyen Daniel Sturridge, gitmeyi kafasına koydu. Aralarında Fenerbahçe’nin de olduğu toplam 6 takım ise kiralık teklifi için harekete geçti.

    İngiltere'nin önde gelen gazetelerinden Daily Telegraph, Liverpool'da fazla forma şansı bulamayan Daniel Sturridge'in, devre arasında takımdan gönderileceğini belirtmişti. Aralarında Fenerbahçe'nin de olduğu tam 6 takımın Sturridge'i transfer etmek istediği ifade edildi.
    Kanarya'nın yanı sıra oyuncunun peşinde İngiltere'den Stoke City, Southampton, İspanya'dan Real Betis, Sevilla ile Valencia'nın olduğu ifade edilmişti. Ada'nın yüksek tirajlı gazetelerinden The Sun da, dünkü haberinde 28 yaşındaki forvetin 2018 Dünya Kupası'nda İngiltere Milli Takımı'nın kadrosunda yer almak adına gitmeyi kafasına koyduğunu öne sürdü. İngiltere'nin hocası Gareth Southgate'in de, düzenli olarak oynamaması durumunda tecrübeli futbolcuyu Rusya'daki finallere çağırmayacağı belirtildi.
    Bu gelişmeleri yakından takip eden Kanarya'nın da, hızlı bir şekilde teklifini hazırlayıp, Kırmızılar'ın kapısını çalacağı vurgulandı. Bu oyuncunun kiralık olarak başka bir takıma gitmesine kesin gözüyle bakılırken, yıldız futbolcunun kendisiyle ilgilenen takımlar arasında yakında bir tercih yapması bekleniyor. (Fanatik)

    Kaynak: Skorer / Spor

    Daniel Sturridge Fenerbahçe Liverpool Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title