Haberler

Study Uk Mezun Ödülleri'ne Başvurular Başladı

Güncelleme:

British Council, Birleşik Krallık'ta yükseköğrenim görmüş ve fark yaratan başarılara imza atmış mezunlarını, Study UK Mezun Ödülleri ile kutluyor.

British Council, Birleşik Krallık'ın uluslararası mezunlarının dünya çapında fark yaratan başarılarını kutlayan prestijli Study UK Mezun Ödülleri'nin beşincisini düzenliyor. Birleşik Krallık mezunlarının başarı hikayelerini öne çıkarmayı ve kutlamayı amaçlayan Study UK Mezun Ödülleri, Birleşik Krallık dışında yaşayan tüm mezunların başvurularına açık.

Birleşik Krallık üniversitelerinden mezunların, 4 Eylül 2018 tarihi itibariyle aday olabileceği yarışmanın başvuruları 11 Kasım 2018'de sona erecektir. Çevrelerinde Birleşik Krallık'tan mezun tanıdıkları olanlar dilerse, bu mezunları 28 Ekim'e kadar aday olarak gösterebilirler.

Ödüllere, son 15 yıl içinde İngiltere'de yükseköğrenimlerini tamamlamış ve kendi ülkesinde yaşayan mezunlar başvurabilir. British Council tarafından hayata geçirilen Study UK Mezun Ödülleri, İngiltere'deki yükseköğrenim deneyimini içinde yaşadığı toplumun, mesleklerinin ve ülkelerinin yararı için kullanan mezunların olağanüstü başarılarını öne çıkarmayı hedeflemektedir.

Study UK Mezun Ödülleri'nde daha önce finale kalan adaylar ve ödül kazananlar, Birleşik Krallık üniversitelerinde eğitim görürken edindikleri deneyimleri kullanarak çevrelerindeki insanlara, çalıştıkları sektöre veya ülkelerine katkı sağlayan, kendi alanlarında önde gelen kişiler olmuştur. Study UK Mezun Ödülleri, Birleşik Krallık'ta aldıkları yükseköğrenimin mezunların hayatlarına kattığı etkiyi ve kazanımları göstermeyi ve onların başarılarını kutlamayı amaçlar. Ayrıca Birleşik Krallık mezunlarının profilini, mezun oldukları üniversitenin ve Birleşik Krallık eğitim sisteminin uluslararası itibarını artırmayı hedefler.

Finalistler Ocak 2019'da açıklanacak ve kazananlar Şubat ayında düzenlenecek ödül töreni ile ilan edilecektir. Kazananlar, uluslararası alanda itibarlarını geliştirme, mesleki bağlantılarını genişletme ve kariyerlerini ilerletme fırsatı da elde edecektir.

British Council Türkiye, 2019'da ilk defa Study UK Mezun Ödülleri'ne başvuran mezunların profesyonel gelişimlerini artırmak amacıyla Şubat ve Mart aylarında çevrimiçi ve yüz yüze eğitimler düzenleyecektir.

Uygunluk kriterleri ve başvurular için;https://www.britishcouncil.org.tr/study-uk/alumni-awards-2019 adresini ziyaret edin.

Mezun Ödülleri'nin geçmiş yıllardaki kazananlarının listesi için https://study-uk.britishcouncil.org/alumni-awards/winners adresine göz atabilirsiniz.

Mezun Ödüllerini, British Council Türkiye'nin Twitter, Facebook ve Instagram hesaplarından takip edebilirsiniz.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title