Haberler

Stso'da İl Kadın Girişimciler Kurulu Seçildi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (Toob) Tarafından, Kadın Girişimciliği Konusunda Genel Politikalar Geliştirmek ve Görüş Oluşturulmasına Katkıda Bulunmak Amacıyla Oluşturulan €˜kadın Girişimciler Kurulu'nun Sivas'ta Seçimleri Yapıldı. İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanlığı'na Aysun Alim Seçildi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOOB) tarafından, kadın girişimciliği konusunda genel politikalar geliştirmek ve görüş oluşturulmasına katkıda bulunmak amacıyla oluşturulan ‘Kadın Girişimciler Kurulu'nun Sivas'ta seçimleri yapıldı. İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanlığı'na Aysun Alim seçildi.

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen seçimlerde, Sivas'taki kadın girişimciler sandık başına gitti. Girişimci fikirlerini hayata geçirmeyi hedefleyen kurulda, Aysun Alim başkan, Hatice Çakmak ve Yurdagül Arslan ise başkan yardımcılığına seçildi.

İl Kadın Girişimciler Kurulu (İLKGK), kadın girişimciliği konusunda genel politikalar geliştiren ve görüş oluşturulmasına katkıda bulunmayı hedefliyor. Kurul aynı zamanda kadın girişimcilere eğitim, kapasite geliştirme desteği ile girişimci fikirlerini hayata geçirmelerinde destek sağlayacağı belirtildi.

(İG-MSA-Y) 27.06.2008 18:01 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title