Haberler

Stride Rite'tan Büyük Yaz İndirimi!

Güncelleme:

Stride Rite'ta, %50'ye varan "Büyük Yaz İndirimi" başladı.

Tüm hızıyla devam eden yaz tatilinde; minikleri sevindirmek, bayram alışverişi yapmak veya erken okul hazırlıkları için birbirinden şık seçenekler Stride Rite mağazalarında sizleri bekliyor.

Stride Rite Sandrine minik kızınızın ister elbise altına ister pantolonla giyebileceği, payetli üst yüzeyi mavi bir çiçekle taçlandırılmış, çok şık bir espadril modeli!

Göz alıcı pembe rengi ve şık tasarımıyla Stride Rite Wakely tam bir yaz sandaleti! Model, hafif ve esnek tabanı sayesinde hareket özgürlüğünü kısıtlamazken ayarlanabilir cırtlı bantıyla da kolay kullanım sağlıyor.

Sandaletin havadarlığı ve spor ayakkabının koruyuculuğu Stride Rite Marlin'de buluşuyor. Modelin, hızlı kuruyan ve suya dayanıklı malzemesi sayesinde minik oğlunuz bir aktiviteden diğerine atlamaya hazır!

Stride Rite X-celeRacers Captain America ile oğlunuz kendini adeta bir süper kahraman gibi hissedecek. Model, zemini iyi kavrayan kauçuk taban malzemesi, konforu arttıran ve ağırlık yapmayan iç astarı ile de dikkat çekiyor.

%50'ye varan Büyük Yaz İndirimi'nden faydalanmak için size en yakın Stride Rite mağazasına gitmeniz veya tek yetkili online satış kanalı www.TakaTuka.com adresini ziyaret etmeniz yeterli.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title