Haberler

'Stres Köprüsü'ne Büyük İlgi

Erzurum'da Bir Vatandaşın Kendisine Ait İşyerinin Bahçesine Yaptırdığı "Stres Köprüsü", Öğrenci Seçme Sınavı (ÖSS) Öncesinde Stres Atmak İsteyen Öğrencilerin Akınına Uğradı.

Erzurum'da bir vatandaşın kendisine ait işyerinin bahçesine yaptırdığı "Stres Köprüsü", Öğrenci Seçme Sınavı (ÖSS) öncesinde stres atmak isteyen öğrencilerin akınına uğradı.

Erzurum-Pasinler karayolu üzerinde Ak Özdemir Tesisleri'nde bulunan "Stres Köprüsü", sınav stresini atmaya çalışan öğrencilerle bugün dolup taştı. Tahtalara esneklik verilerek ve kenarları tel örgülerle çevrilerek salıncak düzeneği şeklinde yaptırılan köprüde öğrenciler, zıplayarak sallanmanın tadını çıkardı. Köprüde kolaylıkla stres atıldığını ifade eden öğrenciler, "Burası çok hoş bir köprü. Hopla, zıpla, koş, stres at. Bu köprüde mutluyuz" diyerek, sevinçlerini dile getirdi.

Köprüyü yaptıran Macit Özdemir ise, "Erzurum'da daralan, sıkılan, stres atmak isteyen; bu köprünün yolunu tutuyor. Bugün öğrenciler sınav stresini burada atıyor. Yarın da borcu olan, borçtan dolayı strese giren vatandaşlarımız gelecek. Stres atmanın en kolay yolu bu köprü" diye konuştu.

(AA-MEF-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title