Haberler

Strene Monomer Yüklü Tanker, Kimya Fabrikasının Bahçesine Devrildi: 1 Yaralı

Strene monomer yüklü tanker, kimya fabrikasının bahçesine devrildi: 1 yaralı

Büyük paniğin yaşandığı olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi

Olayla ilgili inceleme başlatıldı

KOCAELİ - Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde kontrolden çıkan strene monomer maddesi dolu tanker, yol kenarında bulunan kimya fabrikasının bahçesine devrildi. Tanker sürücüsü yaralanırken, sızıntı olabileceği ihtimali sebebi ile olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Olay, Kocaeli'nin Başiskele ilçesi hayat Caddesi'nde meydana geldi. edinilen bilgilere göre Göksel E. idaresindeki 34 DB 5116 plakalı strene monomer maddesi yüklü tanker, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde yoldan çıkara yol kenarında bulunan bir kimya fabrikasının bahçesine devrildi. Kazada tanker sürücüsü Gürsel E. yaralandı. Olayı gören fabrika yetkilileri, panikle durumu hemen 112 Acil Yardım ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kısa süre sonra olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi ambulansta yapılan Gürsel E. Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alan itfaiye ekipleri, tankere köpükle müdahale etti. Ekipler tarafından yapılan incelemelerde tankerde sızıntı olmadığı belirlendi.

Daha sonra olay yerine gelen vinç yardımları ile devrildiği yerden kaldırılan tankerden herhangi bir sızıntının olmadığı belirlendi. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Süt fiyatları ne kadar oldu 2024? Çiğ süte zam geldi mi? KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title