Haberler

Strauss-Kahn 74 Yıl 3 Ay Hapis Cezası Alabilir

IMF Başkanı Dominique Strauss-Kahn'ın hakkında 7 suçlama bulunduğu ve bu suçlamaların cezasının toplam 74 yıl 3 ay hapsi bulabileceği bildirildi.

Cinsel taciz iddiasıyla New York'ta tutuklanan IMF Başkanı Dominique Strauss-Kahn'ın hakkında 7 suçlama bulunduğu ve bu suçlamaların cezasının toplam 74 yıl 3 ay hapsi bulabileceği bildirildi.

Adli belgeler, Amerikan adaleti tarafından Dominique Strauss-Kahn hakkında yapılan suçlamaların sayısının 7 olduğunu ortaya koyarken, IMF Başkanının bunların hepsinden suçlu bulunması halinde 74 yıl 3 ay hapse mahkum edilebileceği belirtiliyor.

Strauss-Kahn'ın avukatı Benjamin Brafman, ilk kez hakim karşısına çıkan müvekkiliyle ilgili olarak, "savaş yeni başladı" ifadesini kullandı.

Hakimin müvekkilinin kefalet talebini reddetmesinden hayal kırıklığına uğradığını da belirten Brafman, düzenlediği basın toplantısında, Strauss-Khan'ın hakkındaki suçlamaları reddettiğini de belirtti.

Brafman, ayrıca müvekkilinin, olayın geçtiği otelden "kaçmadığını" söyledi ve "Acelesi vardı, çünkü öğle yemeğine randevusu vardı, zaten öğle yemeği tanık da bunu doğrulayacak" dedi.

Polis yetkilileri, Strauss-Kahn'ın otelden kaçarcasına ayrıldığını, odasında birçok eşyasını hatta cep telefonunun bile unuttuğunu bildirmişti. - NEW YORK

Kaynak: AA / Güncel

Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title