Haberler

Stk'lar Terörü Lanetledi

Tekirdağ’da Sivil Toplum Örgütü temsilcileri, İstanbul Beşiktaş’taki terör saldırısına tepki için ortak basın açıklaması yaptı.

Tekirdağ'da Sivil Toplum Örgütü temsilcileri, İstanbul Beşiktaş'taki terör saldırısına tepki için ortak basın açıklaması yaptı.

Süleymanpaşa ilçesi Bedesten Parkı'nda yapılan basın açıklamasına, Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK), Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK), Türk Mühendis ve Mimarlar Odaları Birliği (TMMOB) ile Türk Tabipler Birliği (TTB) üyeleri katıldı.

Grup adına konuşan Ziraat Mühendisleri Odası Tekirdağ Şube Başkanı Cemal Polat, platform olarak Beşiktaş'ta yaşanan terör saldırısını lanetlemek için toplandıklarını belirterek, "Saldırılarda hayatını yitiren şehitlerimizin ve yurttaşlarımızın yakınlarının acısını paylaşmakta onlara başsağlığı ve sabır, yaralananlara da acil şifalar dilemekteyiz. Bu saldırının, maç çıkışında, bomba ile gerçekleştirilmiş olması ve doğrudan güvenlik güçlerimizi hedef alması gözü dönmüş canilerin geldikleri son noktayı anlatmaktadır. Terör yıldırmaksa yılmayacağız, sindirmekse amacı sinmeyeceğiz, asla korkmayacağız. Onun amacına ulaşmasını mutlaka engelleyeceğiz, bölünmeyeceğiz, böldürtmeyeceğiz. Terör kendi alçaklığının çukurunda boğuluncaya kadar mücadele vereceğiz. Böylesine kanlı bir eylemi planlayıp gerçekleştirecek kadar insanlıktan çıkmış olanları asla affetmeyeceğiz" dedi.

Açıklamanın ardından grup üyeleri dağıldı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Süleymanpaşa İstanbul Beşiktaş Tekirdağ Politika Güncel Haberler

title