Haberler

Stıhltımbersports Bölge Elemeleri Geyve'de Yapıldı

Geyve Orman İşletme Müdürlüğü Doğantepe Orman Deposunda, Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile StihlTimberSports işbirliğiyle hazırlanan 'Odun Kesme Yarışması'nın bölge bireysel elemeleri yapıldı.

Geyve Orman İşletme Müdürlüğü Doğantepe Orman Deposunda, Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile StihlTimberSports işbirliğiyle hazırlanan 'Odun Kesme Yarışması'nın bölge bireysel elemeleri yapıldı. Elemelere; İstanbul, Bolu, Adapazarı Orman Bölge Müdürlüklerinden 10'ar kişilik ekipler katıldı.

Dünya'da 30 yıldır yapılan bu yarışmayı Yeni Zelandalı oduncular üretti ve 28 ülkede bu yarışma yapıldı. Türkiye bu yarışmaya 2 yıldır katılıyor. Her bölgeden en iyi dereceyi yapan 4 yarışmacının o bölgeyi, Türkiye Şampiyonasında temsil edeceği açıklandı.

Yarışmayı; Adapazarı Orman Bölge Müdürü Hasan Türkyılmaz, Bölge Müdür Yardımcısı Vekili Reşat Benli, Or-Köy Şube Müdürü Turgut Çangır, Karadeniz Teknik Üniversitesi Orman fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim Turna, Gölcük Orman İşletme Müdürü Özlem Cevahirci, Bolu-Aladağ İşletme Şefi Osman Özdemir, İstanbul Or-Köy Temsilcisi Fevzi Delice,, Geyve Orman İşletme Müdürü Selçuk Kurtbal ve İşletme Şefleri ile İşletme Personeli izledi.

Geyve Orman İşletme Müdürlüğü Doğantepe Orman Deposunda gerçekleşen yarışmada; yarışmacılar; önce sabitlenmiş bir kütükten 40 cm. uzunluğunda 2 parça kesti, kesilen parçalar diğer stanta taşınarak üzerleri boya ile dilimlendi ve kesilen kütük parçası çizgiler üzerinden 6 eşit parçaya ayrıldı. Kesilen parçalar bir başka stanta taşınarak depolandı ve yarışmacı koşarak bitiş zilini çaldı. Her guruptan en iyi zamanı yapan ilk 4 yarışmacı o bölgeyi temsil etme hakkını kazandı.

Bölge Müdürü Hasan Türkyılmaz yarışma öncesi yaptığı konuşmada; Bu tür yarışmaların birlik beraberlik oluşturmasının yanında bilgi ve beceri kazandıracağını da belirterek devamlılığın sağlanması gerektiğini söyledi.

Yarışmalar sonunda Adapazarı Bölge Müdürlüğünü temsil edecek olan ekip şu isimlerden oluştu; Ali Gür (Gölcük İşletme Müdürlüğü), Eyüp Kurt (Gölcük İşletme Müdürlüğü), Hüseyin İnak (Hendek İşletme Müdürlüğü), İsa Ercan (Geyve İşletme Müdürlüğü), Yedek: Recep Boğar (Adapazarı OBM ). - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Orman İşletme Müdürlüğü Adapazarı Doğantepe Geyve Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title