Haberler

Stephen King'in 'Sis'i Beyazperdede

Ünlü Gerilim Romanı Yazarı Stephen King'in Eserinden Beyazperdeye Aktarılan "Öldüren Sis-the Mist", 29 Şubat 2008'de Vizyona Girecek. Filmin Yönetmenliğini Daha Önce de "Esaretin Bedeli/the Shawshank Redemption" ve "Yeşil Yol/the Green Mile" Gibi Stephen King Uyarlamalarına İmzasını Atan Frank Darabont Üstlendi.

Ünlü gerilim romanı yazarı Stephen King'in eserinden beyazperdeye aktarılan “Öldüren Sis-The Mist”, 29 Şubat 2008'de vizyona girecek. Filmin yönetmenliğini daha önce de “Esaretin Bedeli/The Shawshank Redemption” ve “Yeşil Yol/The Green Mile” gibi Stephen King uyarlamalarına imzasını atan Frank Darabont üstlendi. Filmin senaryosunu da yazan Darabont, yapımcılığı da Liz Glotzer ile birlikte gerçekleştirdi.

Türkiye'de “Sis” adıyla yayımlanan Stephen King'in ünlü romanının beyazperde uyarlamasında Thomas Jane, Oscar ödüllü oyuncu Marcia Gay Harden, Andre Braugher, Laurie Holden, Toby Jones, Nathan Gamble, William Sadler, Frances Sternhagen, Jeffrey DeMunn, Alexa Davalos, Chris Owen ve Sam Witwer kamera karşısına geçti. Filmin konusu özetle şöyle: “Ansızın patlayan fırtına sonucunda David Drayton'un da evi hasar görmüştür. Kasabada elektrikler kesilmiş, her yeri enkaz, moloz ve yıkıntılar kaplamıştır. David, kasabadaki süpermarkete gidip tamir malzemesi almayı akıl eder. Kabus gibi bir günde süpermarkete gitmek David'e günün en kolay işi gibi gelir ama fena halde yanılmaktadır. Fırtına, David Drayton ve komşularını bir dizi olaylar zincirinin tam göbeğinde bırakır. Süpermarkette David ile beraber rehin kalanlar arasında saldırgan ve kavgacı mizaçlı komşusu Brent Norton, fanatik düzeyde dindar komşusu Bayan Carmody, öğretmen Amanda ve süpermarket yöneticisi Ollie de vardır. Hepsi can derdine düşmüştür. Çevrelerini saran gizemli terör kaynağına karşı direnebilmek ve hayatta kalabilmek için son derece kararlı olmak zorundadırlar. Ancak hiçbirisinin diğerlerini kurtarabilecek, diğerlerine yardımcı olabilecek bir durumu yoktur.”

  

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Kültür Sanat

Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bahar Candan tutuklandı mı? Bahar Candan neden tutuklandı, suçu ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title