Haberler

Stephan Appıah: "Zıdane'nin Yerinde Olsam Aynısını Ben De Yapabilirdim"

Fenerbahçe'nin Ganalı Futbolcu Stephan Appiah Sağlıık Kontrolünden Geçti.

Fenerbahçe`nin Ganalı futbolcu Stephan Appiah sağlıık kontrolünden geçti.

Dünya Kupası`nda Gana Milli Takımı ile başarılı maçlar çıkaran ve özellikle İngiltere`den bir çok takımın transfer listesine giren yıldız futbolcu, kupanın ardından tatil için ülkesine gitmişti. Bugün ülkesinden dönen Appiah Kadıköy Acıbadem Hastanesi`nde sağlık kontrolünden geçti. Kontrolünn ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Appiah, Dünya Kupası`nda oynamanın çok güzel olduğunu belirterek, ¨Final maçında Fransız futbolcu Zinedine Zidane`nin İtalyan futbolcu Marco Matterazzi`ye kafa atarak kırmızı kart görmesini de değerlendirerek, ¨Futbolda insanlar sinirlendiği zaman böyle şeyler oluyor. İnsan kendini kontrol edemiyor. Matterazzi, Zidane`ye küfür etti heralde. O da ona kafa attı. Ama Zidane çok iyi bir futbolcu, futbolda böyle şeyler oluyor. Aynı şeyi belki ben de yapabilirdim¨ dedi.

Beşiktaş`tan transfer edilen Tümer Metin`le ilgili olarak ise Appiah, ¨Tümer çok iyi bir futbolcu. Geçen sene şampiyonluğu kötü bir şekilde kaybettik. Bu sene onu geri alacağız. Nobre`nin gitmesine üzüldüm çok iyi oyuncuydu, çok iyi bir savaşcıydı. Onunla oynamak çok güzeldi¨ ifadelerini kullandı.

Arsenal başta olmak üzere bir çok takımdan transfer teklifi alan yıldız futbolcu transferiyle ilgili sorulara ise ¨Fenerbahçe`yle kontratım var. Burada olmaktan mutluyum¨ yanıtı verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title