Haberler

Steaua Bükreş'te Mağlubiyet Üzüntüsü

Steaua Bükreş Teknik Direktörü Laurentiu Reghecampf, Osmanlıspor karşısında alınan mağlubiyet için, "UEFA’ya yanlış bir adımla başladık.

Steaua Bükreş Teknik Direktörü Laurentiu Reghecampf, Osmanlıspor karşısında alınan mağlubiyet için, "UEFA'ya yanlış bir adımla başladık. İlk yarı iyi bir oyun ortaya koyduk ama oyuncumuzun hatalı yaptığı bir hareket sonrası takımımız eksik kaldı" dedi.

Steaua Bükreş Teknik Direktörü Reghecampf, Osmanlıspor karşılaşmasının ardından düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu. UEFA'ya yanlış bir adımla başladıklarını söyleyen Reghecampf, "İlk yarı iyi bir oyun ortaya koyduk ama oyuncumuzun hatalı yaptığı bir hareket sonrası takımımız eksik kaldı. Onun kalitesinde bir oyuncunun bunu yapmaması lazımdı. Bu olaydan sonra bizim için maç bir nevi bitmiş oldu. Soldan gelen ortayla da ikinci golü yedik ve ikinci golü de yememizde sol defans oyuncumuzun geride olması ofsaydı bozdu. Kötü başladık ama tabii ki bundan sonraki maçları düşüneceğiz" diye konuştu.

"Osmanlıspor'un ileri dörtlüsü gerçekten iyi oyuncular"

İlk yarı Osmanlıspor'dan daha iyi bir oyun ortaya koyduklarını savunan Reghecampf, "Çünkü Osmanlı bize fazla sorun çıkarmadı. Dün de dediğim gibi; Osmanlıspor'un ileri dörtlüsü gerçekten iyi oyuncular. İlk yarı bizim bazı pozisyonlarımız oldu bunları değerlendiremedik. İlk maçımız bu. Bazı şeyleri konuşmak içinde çok erken. Biz her maçı yenmek için oynarız. Ama şu bir gerçek; işin içinde yatırımlar var. Karşı takımın yatırımları daha fazla oldu. Ama bunu gidip de Romen futbolundan dolayısıyla konuşmak yanlış olur. Ama şunu da kabul etmeliyiz Türk futbolu Romen futbolundan şu anda daha iyi yerde" şeklinde konuştu.

Gollerde hatası olan oyuncular için Reghecampf, "Kulübümüzün kuralları var ve bunlar uygulanacak. Ben oyuncularıma ceza veren biri değilim ama kulüp gereğini yapacak. Aptalca hatalara yer vermeyeceğiz. Bir hatadan kaynaklanan pozisyondan gelen bir gol oldu. Onun böyle bir şey yapmaması gerekirdi. O da bunu biliyordu. Kanatları daha iyi kullanabilirdik ama olmadı" ifadelerini kullandı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Bükreş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title