Haberler

"Startup Turkey" Şubat'ta Antalya'da

Güncelleme:

Etohum, geleneksel Startup Turkey etkinliğini bu yıl yine Antalya'da gerçekleştirecek.

Girişimcilik dünyasının Avrupa, Ortadoğu ve Kuzey Afrika'daki merkezi "Startup Turkey" Şubat'ta Antalya'da

Etohum, geleneksel Startup Turkey etkinliğini bu yıl yine Antalya'da gerçekleştirecek. 20-22 Şubat tarihleri arasında Etohum'un altıncısını düzenleyeceği Startup Turkey organizasyonu, yalnızca Türkiye'nin değil, Silikon Vadisi uzmanları başta olmak üzere, yeni ekonomide isim yapmış, dünyanın önde gelen melek yatırımcılarını, iş adamlarını ve internet girişimcilerini ağırlayacak.

Türkiye'nin önde gelen hızlandırıcı programı ve erken aşama yatırımcısı Etohum, sadece davetlilere açık olan 6. Startup Turkey organizasyonunu, 20-22 Şubat tarihleri arasında yine Antalya'da gerçekleştirecek.

Yazılım, mobil, oyun ve e-ticaret dünyasından 75 girişim ve 150 yatırımcının yanı sıra, Türkiye'de ve dünyada internet sektörüne yön veren isimlerin katılacağı etkinlikte, Yunanistan, Bulgaristan, Azerbaycan, Hindistan, Pakistan, Ürdün, UAE, Mısır, Ukrayna, Litvanya ve diğer bölge ülkelerden girişimciler yer alacak. Aynı zamanda yaklaşık bir yıllık zorlu bir Etohum maratonundan geçerek "2014'ün potansiyeli yüksek 15 girişimi" sıfatını kazanan azimli internet girişimcileri de etkinlikte boy gösterecek.

TechCrunch'ın Avrupa'daki girişimler için düzenlenen en iyi etkinlikler arasında gösterdiği Startup Turkey, etkinlik boyunca yatırımcılara ve risk sermaye şirketlerine yeni girişimlerin sunumlarını dinleme ve ilgilendikleri yatırımı belirleme fırsatı sunacak. Sektörün önde gelen isimleri ise, farklı konu başlıkları altında düzenlenecek panel ve konuşmalar aracılığıyla geçtiğimiz senenin gelişmelerini ve performanslarını değerlendirerek, önümüzdeki yıllarda deniz aşırı iş fırsatlarına dönüşebilecek iş modellerini yakından inceleme şansına sahip olacaklar.

Konuşmacılar

30 ülkeden 700 katılımcıya ev sahipliği yapacak olan etkinliğin merakla beklenen konuşmacıları arasında Türkiye'nin internete bakışını değiştiren girişimcilerinden Nevzat Aydın (Yemeksepeti), Sina Afra (Markafoni), Sedat Kapanoğlu (Ekşi Sözlük) ve Fatih İşbecer (Monitise) gibi isimlerin yanı sıra, Türkiye'nin önemli iş adamları ve yatırımcılarından Faruk Eczacıbaşı da bulunuyor.

6. Startup Turkey etkinliğinin kesinleşen diğer konuşmacıları ise şöyle: Marvin Liao - 500 Startups, Vitaly Golomb, Baris Aksoy - Intel Capital, Hakan Ertürk - Hazine Müsteşarlığı, Mustafa Say - Ilab, Cem Sertoglu - Earlybird Venture Capital, Joachim Behrendt - BIC Angel Investments, Hasan Aslanoba - Aslonaba Capital, Anu Vaidyanathan - Entrepreneur, Athlete, Pankaj Chaddah - Zomato.com, Nikos Drandakis - Taxibeat.com, Nicolas Brusson - Blablacar.com, Kalsoom Lakhani - Invest2Innovate, Abdul Malik Jaber - Menaapps, Elmira Bayrasli, Faruk Eczacıbaşı, M. Serdar Kuzuloğlu, Devrim Ziya Tavil - TEB, Prashant K. Gulati - The Smart Start Fund, Eze Vidra - Head of Google for Entrepreneurs Europe at Google, Mete Guney - Mastercard, Teruhide Sato - Netprice, Christer Asplund - Placeconsulting, Dirk Henke - Criteo, Toni Perämäki - Appcampus, Evren Üçok - Earlybird Venture Capital, Bastien Cadeac - Simile Venture, Soussan Audrey - Ventech, Dilyan Dimitrov - Eleven, Lubomir Lekov - Investor.bg, Val Babajov - Voivoda VC, Bora Savaş - Netprice, Teruhide Sato - Founder and CEO of Netprice, Shuhei Morofuji - SMS Limited Partnership Corporation, Koray Karataş - akakce, Ozan Sönmez - Kaust, Muhammad Chbib - Desado, Wissam Otaky - Markavip, Tuba Terekli - Flat6labs

Etohum 15 girişimleri

2 bin başvuru arasından başarıyla sıyrılarak 25 Ocak'ta düzenlenen "Etohum Girişimcilik Zirvesi"nde seçilen ve Startup Turkey'ye katılma hakkı kazanan 2014'ün en başarılı 15 girişimi ise şöyle: SambaPOS, SmartCloud.com.tr, Pratikchef, Giycem.com, TazeLezzetler, Govatra, Supportoad, LVX, Oruba, Mobidik.com, Guess About Me, Magicbook, Sharemyfare, Formhane ve Volt.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kuzey Afrika Türkiye Antalya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title