Haberler

Star Wars Bb-8 Droid'lerini Apple Yapsaydı

Star Wars hayranlarının bildiği üzere BB-8 Droid'leri bu hikayenin içinde önemli bir yerde.

Star Wars hayranlarının bildiği üzere BB-8 Droid'leri bu hikayenin içinde önemli bir yerde.

Peki eğer bu aletleri Apple yasaydı nasıl bir tasarımı olurdu dersiniz?

Martin Hajek isimli tasarımcı bunu düşünerek bazı tasarımlar yaptı. Tasarımcı aynı zamanda sadece bu Droid'leri değil ışın kılıcının da eğer Apple firmasına ait olsa nasıl olacağını da tasarladı. Apple şirketinin yapacağı bu aletlerin kesinlikle Altın, gümüş ve Gri versiyonlarının olacağını söyledi. Öyle görünüyor ki ileri ki zamanlarda Apple eğer Star Wars ile alakalı bu tarz tasarımlar ve değişik teknoloji ürünleri yapmak isterse bu tasarımları Martin Hajek'ten kolaylıkla telif haklarını alabilir.

Yapılan bu tasarımlar kesinlikle Jedi'ları şaşırtırdı. Çarpıcı yeni özelliklere sahip, film izleyebileceğiniz, müzik dinleye bileceğiniz ve tabi ki Apple efsanevi simgesi elmayı da üzerinde taşıyan bu sevimli BB-8 Droid'leri gerçekten Star Wars da vazgeçilmez olabilirlerdi. Üzerlerinde iphone kameralarına sahip, ayrıca holografik projektörler ile ortama kocaman bir elma işareti de yansıtabilirlerdi.

Neyse sizleri çok daha fazla yormadan Martin Hajek tasarımları ile baş başa bırakalım;

Star Wars BB-8 Droid'lerini Apple Yapsaydı

Habere ulaşmak için

Kaynak: Turkishplayer.com / Teknoloji

Apple Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title