Haberler

Stajyerleri Bankada Dolandıran Zanlı Tutuklandı

Bursa'da, Banka Şubelerine Para Yatırmaya Giden Muhasebe Stajyeri Öğrencileri Kandırmak Suretiyle Elindeki Paraları Çaldığı Öne Sürülen Zanlı, Son İşinde Yakayı Ele Verdi. Bankanın Güvenlik Kamerasından Tespit Edilen ve Otobüse Binmek İsterken Terminalde Yakalanan Zanlı, Sevk Edildiği Mahkemece Tutuklandı.

Bursa'da, banka şubelerine para yatırmaya giden muhasebe stajyeri öğrencileri kandırmak suretiyle elindeki paraları çaldığı öne sürülen zanlı, son işinde yakayı ele verdi. Bankanın güvenlik kamerasından tespit edilen ve otobüse binmek isterken terminalde yakalanan zanlı, sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Atatürk Caddesi'ndeki bir banka şubesine 500 YTL yatırmaya gelen stajyer Aykın Yerkataş (16) yanına gelen ve tanımadığı bir kişi tarafından dolandırıldı. İşyeri sahibinin arkadaşı olduğunu iddia eden ve cep telefonuyla konuşma numarası yapan dolandırıcı Hikmet Ç. (40), güvenini kazandığı gencin elindeki paraları çaldı. Bir süre sonra işyerine gittiğinde dolandırıldığını anlayan lise öğrencisinin müracaatıyla soruşturma başlatan polis, güvenlik kameralarından tespit ettiği Hikmet

Ç.'yi, terminalde otobüse binmek isterken yakalandı.

Hakkında 42 tane suç kaydı bulunan Hikmet Ç.'nin son 6 ayda Bursa'da 2 dolandırıcılık olayına daha karıştığı belirlendi. 2 bin ve 5 bin 950 YTL para çalınması olayına karıştığı iddia edilen Hikmet Ç., bu olayların müştekileri tarafından da teşhis edildi. Hakkında "tavcılık suretiyle hırsızlık" iddiasıyla 3 ayrı evrak düzenlenen Hikmet Ç. evrakların birisinden tutuklanırken, 2 suç dosyasından ise serbest bırakıldı. Hikmet Ç. polisler tarafından cezaevine teslim edildi.

(EV-İHS-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title