Haberler

Stadı En Erken Emenike Terk Etti

Ozan: "2-3 güne koşulara başlıyorum"Fenerbahçe'nin Manchester United karşısında 2-1 galip geldiği maçın ardından stattan ilk ayrılan futbolcu Emenike oldu.

Ozan: "2-3 güne koşulara başlıyorum"

Fenerbahçe'nin Manchester United karşısında 2-1 galip geldiği maçın ardından stattan ilk ayrılan futbolcu Emenike oldu. Maçın bitiş düdüğünden kısa bir süre sonra soyunma odasına giden Emenike, üstünü değiştirdikten sonra arkadaşlarından yaklaşık 45 dakika önce stadı terketti.

OZAN: "2-3 GÜNE KOŞULARA BAŞLIYORUM"

Emenike'nin ardından sakatlıkları nedeniyle maç kadrosunda bulunmayan Ozan Tufan ve Uygar Mert Zeybek stattan ayrıldı. Ozan Tufan sağlık durumu ile ilgili soruya, "Kendimi gayet iyi hissediyorum. 2-3 gün sonra koşulara başlayacağım" cevabını verdi.

FUTBOLCULAR ÇOCUKLARIYLA ÇIKTI

Maç sonunda galibiyetin getirdiği mutluluk hakimdi. Statta taraftarlar takımı tribüne çağırırken, soyunma odasında da büyük sevinç yaşandı. Kaptan Volkan Demirel stattan kızı ile birlikte ayrılırken, V. Persie ise oğlu ile birlikte çıktı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜM

Volkan Demirel'in kızı ile birlikte yürümesi

HABER: UĞUR DEMİRKIRDI - KAMERA: MUSTAFA AKIN - İSTANBUL / DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Manchester United Volkan Demirel Ozan Tufan Fenerbahçe Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title