Haberler

Spotçular, Mezunların Ev Eşyalarına Talip

İkinci el ev eşyaları alımı ve satımı yapan spotçular, bu sene mezun olup şehirlerinden ayrılacak üniversite öğrencilerinin ev eşyalarını da uygun fiyatlarla satın almaya hazırlanıyor.

Uygun fiyatları ve ürün çeşitliliği ile ev eşyası arayan üniversite öğrencilerinin uğrak yerlerinden olan spotçular, bu kez ikinci el eşyaları satın almayı bekliyor. Evde yaşayan ve mezun olduktan sonra şehirden ayrılacakları için ev eşyalarını satmak isteyen öğrencilere bir fırsat kapısı olan spot işletmeleri, makul fiyatlarla her türlü ev ürününü satın almaya hazır olduklarını aktardılar.

"Elimizden geldiği kadar her şeyi değerlendiriyoruz"

Eskişehir'de uzun yıllardır spot dükkanı işleten Gökhan Torun, genellikle mayıs ve haziran aylarında mezun olan öğrencilerin ev eşyalarını satmak için kendilerine geldiklerini belirterek, "Biz bu eşyaları, onlarında istediği makul bir fiyatla almaya çalışıyoruz. Genellikle buzdolabı, çamaşır makinesi, baza, yatak gibi evde olabilecek eşyaların hemen hemen hepsini değerlendiriyoruz. Biz Üniversite Caddesindeyiz. Bağlar'ın göbeğindeyiz. Elimizden geldiği kadar her şeyi değerlendiriyoruz. Öğrencileri de bu konuda üzmemeye çalışıyoruz. Şehre yeni gelen öğrencilerin ailelerine de eşya konusunda elimizden geldiği kadar yardımcı oluyoruz. Aslında onlar için bir fırsat bu. Çünkü tüm eşyaları ayrı ayrı bir yerlerden toplamaktansa, tek bir spot dükkanından bunların tamamını dizmeleri daha iyi. Buralardan bütün eşyaları aldıkları zaman biz nakliyeyi de ücretsiz olarak gönderiyoruz. Taşıma konusunda da yardımcı oluyoruz. Makinelerin, buzdolaplarının kurulumuna kadar her şeyi yapıyoruz" şeklinde konuştu. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Eskişehir Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title