Haberler

Sporun Kalbi İstanbul'da Atacak

Sporajans Tarafından Bu Yıl 1.'Si Düzenlenecek Olan '1. Uluslararası Sporajans Sporun Zirvesi 2010 İstanbul Etkinliği" Çok Sayıda Spor Adamını Bir Araya Getiriyor.

DHA SPOR - SPORUN KALBİ İSTANBUL'DA ATACAK

Sporajans tarafından 20 Aralık 2010 tarihinde İstanbul Ceylan İntercontinental Hotel'de bu yıl 1.'si düzenlenecek olan '1. Uluslararası Sporajans Sporun Zirvesi 2010 İstanbul Etkinliği" çok sayıda spor adamını bir araya getiriyor.

Sporajans'ın düzenleyeceği organizasyona Türkiye, Avrupa ve Asya'dan bir çok önemli spor adamı katılacak. Sporajans Yönetim Kurulu Başkanı Cuma Kaplan yaptığı açıklamada, "Türkiye'nin tanıtımı ve uluslararası sporun birleştirici gücünün ortaya çıkması adına ulusal önem taşıyan bu etkinlik 2012 Avrupa Spor Başkenti İstanbul öncesi olması manidardır" dedi.

5 ÜLKEDEN 13 YABANCI GELİYOR

Sporajans Yönetim Kurulu Başkanı Cuma Kaplan düzenleyecekleri etkinlik ile ilgili etkinliğin siyasal ve ekonomik iş birliği düzeyini ön plana çıkartarak, katılımcıların kendi ülkelerinde çok önemli spor ve işadamları olduğunu ifade ederek, "Bu özellik sayesinde ülkemizin diğer ülkeler ile spor bazında yakınlaşmanın ülkeye fayda sağlayacağını düşünüyoruz" diye konuştu. Azerbaycan, Romanya, Almanya ve İran gibi dost ülkelerin de en önemli spor adamlarının da etkinliğe katılacağını vurgulayan Kaplan, bu ilişkileri sporun dışına taşırmak için iyi bir fırsat ortamı olacağını söyledi.

GÜNDÜZ PANEL, AKŞAM GALA GECESİ

Spor Ajans Genel Müdürü Nedim Delibaş, düzenleyecekleri etkinlik ile ilgili yaptığı açıklamada bu etkinliğin spor dünyasının kaynaşması adına bir fırsat olduğunu belirtti. Delibaş, etkinliğin içeriği ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi; "Sporajans.com.tr okuyucularının oyları ile belirlenen Sporajans 2010 Türkiye Basın Ödülleri ve 2010 Türkiye Spor Adamları Ödülleri gala gecesinde sahiplerini bulacak.Yine yurt dışından gelecek olan spor adamlarıda ödüllerini alacak. 20 Aralık 2010 pazartesi Ceylan İntercontinantal Otel'de saat 20:00'de başlayacak ödül töreni öncesi aynı gün Arel Üniversitesi Sefaköy Kampüsü'nde saat 15:00'de "Dünya Futbolunda Türkiye " konulu panelimiz olacak. Panele Shakhtar Donetsk Teknik Direktörü Mırcea Lucescu, Romanya Milli Takım Teknik Direktörü Rızvan Lucescu, Milli Takımlar eski Teknik Direktörü Mustafa Denizli ve Sabah Gazetesi Spor Yazarı Ömer Üründül katılırken, paneli Lig Tv sunucusu Can İpekçi yönetecek.

Yurt dışından ayrıca Azerbaycan Futbol Federasyonu Başkanı Rovnag Abdullayev, İran Futbol Federasyonu Başkanı Ali Kaffasian, Neftci Bakü Kulüp Başkanı Sadıg Sadıgov, İran Mer Kerman Kulüp Başkanı Fathollah Nejad Zamani, Galatasaray'ın eski kalecisi Ginteras Stauce ile birlikte bu ülkelerin gazetecileri katılacak.

İSTANBUL / DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title