Haberler

Sportist 2006 Spor Zirvesi Ve Fuarı... - Futbol Federasyonu Başkan Vekili Keçeci: ''Şiddet Ve Kötü Tezahürata Yönelik Radikal Kararlar Aldık''

Futbol Federasyonu Başkan Vekili Affan Keçeci, yeni sezonda şiddet ve kötü tezahürata yönelik radikal kararlar aldıklarını söyledi.

Futbol Federasyonu Başkan Vekili Affan Keçeci, yeni sezonda şiddet ve kötü tezahürata yönelik radikal kararlar aldıklarını söyledi.

Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayında başlayan Sportİst 2006 Spor Zirvesi Fuarının açılışında konuşan Affan Keçeci, federasyon olarak futbolun sıkıntı yaşadığı şiddet ile kötü tezahürata karşı radikal kararlar aldıklarını kaydederek, ''Hepimiz gayet iyi bilmekteyiz ki, bu kötü tezahüratların bir an önce sona ermesi gerekmektedir. Ağır yaptırımlar koyduk. Biz kararlıyız. Üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız ve yapmaktayız'' dedi.

Özellikle yaşanan futbolcu rahatsızlanmalarının ardından sıcak havalara rağmen sezonun erken başlatıldığı eleştirilerine değinen Keçeci, federasyonun resmi açıklamasını yaptığını vurgulayarak, ''Son 10 seneye bakıldığında liglerimizin Ağustos ayının ilk veya ikinci haftasında başlamış olduğunu görmekteyiz. Bu bir takvimdir ve bu takvim doğrultusunda hareket edilmektedir. Sağlık çok önemli. Futbolcularımız, lisans öncesi her sene sağlık kontrollerinden geçmekte ve kardiyolojik kontrollerini yaptırmaktadır. Yeni uygulamada buna EKO testini de dahil ettik. Bu uygulama UEFA kriterlerinin de ötesindedir. Tabii ki üzücü olaylar yaşamamamızı temenni ediyoruz'' diye konuştu.

-''TÜRK VATANDAŞI OLAN FUTBOLCUYA SAYGI DUYARIZ''-

Affan Keçeci, Brezilyalı futbolcu Marco Aurelio'nun Türk vatandaşı olup Mehmet adını alması ve ardından Milli Takım'da forma giymesi konusunda, ''Bir yabancı futbolcu Türk vatandaşı olmuş ise buna saygımız sonsuzdur'' ifadesini kullandı.

Bir futbolcunun Türk vatandaşı olmasının tamamen İçişleri Bakanlığı ve Bakanlar Kurulunun konusu olduğunu kaydeden Keçeci, ''Bu durum federasyonu ilgilendirmemektedir. Herhangi bir yasal yetki ve sorumluluğumuz da bulunmamaktadır. Eğer Türk vatandaşı olmuş ise oyuncu, artık bizlerden biridir'' şeklinde konuştu.

Keçeci ayrıca, Fatih Terim yönetimindeki Milli Takım'ın Avrupa Şampiyonası grup elemelerinden çıkarak finallerde de başarılı olacağına inançlarının tam olduğunu sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title