Haberler

Sporla Hayata Mahalleden Sahaya" Projesi

Edirne Valiliği himayesinde Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen "Sporla Hayata Mahalleden Sahaya" Projesi kapsamında kentin değişik mahallerinde yaşayan 332 dezavantajlı çocuk, çeşitli spor dallarıyla tanıştı.

Edirne Valiliği himayesinde Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen "Sporla Hayata Mahalleden Sahaya" Projesi kapsamında kentin değişik mahallerinde yaşayan 332 dezavantajlı çocuk, çeşitli spor dallarıyla tanıştı.

Proje çerçevesinde badminton, voleybol, masa tenisi ve futbol branşlarında başarı gösteren çocuklar Mimar Sinan Spor Salonu'nda ödüllendirildi.

Törene, Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Serhat Ocak ve Edirne Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcan katıldı.

Proje, 9 - 16 yaşları arasında olan dezavantajlı çocuk ve gençleri spora  yönelterek, kötü alışkanlıklardan korumayı hedefliyor.

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title