Haberler

Spordan Kısa Kısa

Güncelleme:

Kepez Bld. Engelini Aşan Bornova Bld'de Yüzler Gülüyor.

Bornova Bld’nin keyfi yerinde

KEPEZ Bld engelini aşan Bornova Bld’de yüzler gülüyor. Antrenör Ajlan Kavasoğlu ekonomik sorun yaşamalarına rağmen çok kapasiteli bir rakibe karşı iyi mücadele ettiklerini belirterek, “Kepez Bld gibi hücum gücü yüksek bir takıma karşı zaman zaman zorlansak da iyi oynadık. Çok gereksiz top kayıpları yapmamız işimizi zora soktu. Sonuç olarak kazanmamız gereken bir maçı kayıpsız geçtik. Artık pazar günü deplasmanda oynayacağımız Erdemir randevusunu düşünüyoruz” dedi.

Turmuş transferi sorun yapmıyor

ESKİ futbolcularına olan borçları nedeniyle takviye yapamayacak KSK’de Ümit Turmuş, transferin şart olmadığını söyledi. Başkan Akif Ersezgin’in devre arasında takviye yapmayacaklarını göreve gelirken ilettiği Turmuş, “Kaliteli kadromuz var. Takım olmayı başardık. Pişmiş aşa su katmak dengeleri bozabilir. Mevcut kadronun alacakları ön plana alınmalı. Kamp döneminde yapacağımız çalışmalarla seviyemizi daha da yükselteceğiz” dedi. Kaf-Kaf’ta 5 günlük tatil bugün sona erecek.

Aliağa kahroldu

ALİAĞA, Erdemir’e evinde yenilmenin şokunu yaşıyor. Menajer Birtan Saka her iki takımın da savunmada büyük zaaf gösterdiği bir maç oynadıklarını belirterek, “Daha çok atanın kazanacağı bir müsabakaydı, onlar kazandı. Galip gelseydik, ligin üst grubuna bir adım daha yaklaşacaktık. Yazık oldu” dedi.

Gelişim Trabzon

BASKETBOL Erkekler 2. Ligi’nde Gelişim Koleji, ilk yarının son maçında Trabzonspor’la bugün kozlarını paylaşacak. Gelişim Koleji Spor Salonu’ndaki karşılaşma 14.30’da başlayacak. Namık Yazlar, 2. Lig’in en geniş ve kaliteli kadrosuna sahip takımıyla karşılaşacaklarını, ama çekinmediklerini söyledi.

Altay 3-0’ı dert etmedi

ZİRAAT Türkiye Kupası’ndaki ilk maçında Fenerbahçe’ye deplasmanda 3-0 yenilen Altay farklı skoru önemsemedi. Başkan Niyazi Konuşmaz, iki takım arasındaki güç farkını konuşmaya dahi gerek olmadığını belirterek, “Tek futbolcusunun değeri bizim bütçemizden daha fazla olan bir rakiple oynadık. Şükrü Saraçoğlu gibi bir ortamda, en azından bir beraberlik alarak ses getirmek isterdik, ama olmadı. Futbolcularımız özellikle ikinci yarıda gayet iyi mücadele etti, pozisyonlar buldu. Ne yazık ki değerlendiremedik, sağlık olsun. Bizim için önemli olan Bank Asya 1. Ligi” dedi. Maç sonrası futbolculara dört gün izin verildi. 28 Aralık’ta İzmir’de toplanacak  siyah-beyazlı ekip, 30 Aralık’ta yeniden izne çıkacak. Altay 2 Ocak’ta Antalya’da 10 gün kampa girecek. Altay, Turkiye Kupası’ndaki ikinci maçını 13 Ocak’ta İzmir’de Eskişehirspor’la oynayacak.

Bucaspor’da kritik zirve

BANK Asya 1. Ligi’nde ilk yarıyı 32 puanla dördüncü sırada kapatarak zirve yarışına ortak olan Bucaspor’da gözler, Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı’nın bu akşam düzenleyeceği dayanışma gecesine çevrildi. 12 Ocak’taki olağanüstü kongre öncesi güçlü bir yönetim oluşturmak için formül arayan, ayrıca kulübe maddi kaynak yaratmaya çalışan Tatı’nın, Buca Gölet’te ev sahipliği yapacağı geceye eski Bakan Işılay Saygın’ın da katılacak olması heyecan yarattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title