Haberler

Sporcu Çiftten "Sportif Düğün" Hatırası

Erzurum'da evlenen milli judocu ile bir spor kulübünün teknik direktörü, TFF Süper Kupa maçının oynandığı statta düğün fotoğraflarını çektirdi.

Erzurum'da evlenen milli judocu ile bir spor kulübünün teknik direktörü, TFF Süper Kupa maçının oynandığı statta düğün fotoğraflarını çektirdi.

Palandökenspor Futbol Kulübü'nün teknik direktörü Adem Çağlayan ile milli judocu Hatun Muhcu, mutluluklarını Kazım Karabekir Stadyumu'nda fotoğraf karesine yansıttı.

Adem Çağlayan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, eşinin de kendisi gibi sporcu olduğunu belirterek, sporcu oldukları için düğün fotoğraflarını statta çektirdiklerini söyledi.

Eşi Hatun Muhcu da eşiyle aynı üniversitede okuduklarını ifade ederek, "(En iyi nerede olabilir-) dedik ve buraya karar verdik. Çok rastlanmış bir şey değil stadyumda fotoğraf çektirmek. Böyle görüntüler bizden sonra yaşanır diye düşündük" dedi.

Çift, daha sonra Kazım Karabekir Stadyumu'na, Trabzonspor maçı hazırlıkları için gelen Spor Toto Süper Lig takımlarından Sanica Boru Elazığspor takımı ile fotoğraf çektirdi.

Çifte mutluluklar dileyen Teknik Direktör Bülent Uygun, gelinden çiçeğini havaya atmasını istedi. Bunun üzerine gelin çiçeği havaya attığı sırada, Uygun ile sporcular çiçeği yakalamaya çalıştı.

Muhabir: Ayşe Yıldız / Ülkü Parlakyıldız Karakuş

Yayıncı: İbrahim Uyar - ERZURUM

Kaynak: AA / Spor

Erzurum Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title