Haberler

Zafer Kupası'nda şampiyon HERGES

Güncelleme:

Kocaeli'de düzenlenen U12 Minikler 30 Ağustos Zafer Kupası'nda şampiyon Hereke Gençlik Eğitim Kültür ve Spor Kulübü (HERGES) oldu.

Körfez Belediyesi ile Körfez Kulüpler ve Spor Adamları Birliği tarafından 30 Ağustos Zafer Kupası düzenlendi.

Esentepe Stadı'nda gerçekleştirilen final gecesinde ilk olarak üçüncülük ve dördüncülük maçı gerçekleştirildi. Tütünçiftlik Spor Kulübü ve Körfez Olimpik Spor Okulu arasındaki maç nefesleri keserken, gülen takım Tütünçiftlik Spor Kulübü oldu. Final maçını izleyenler arasında; Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez Kulüpler ve Spor Adamları Birliği Başkan Vekili Muhammed Kılıç, siyasi parti temsilcileri, meclis üyeleri, sporcular ve çok sayıda davetli katıldı.

"Her şey çocuklarımızın geleceği için"

Zafer Kupası'nın finali Hereke Gençlik Eğitim Kültür ve Spor Kulübü ile Çamlıtepe Spor Kulübü arasında oynandı. Nefes kesen mücadelede kazanan, penaltılara giden maçta Hereke Gençlik Eğitim Kültür ve Spor Kulübü. Son düdüğün çalması ile birlikte minik sporcular büyük sevinç yaşarken, renkli görüntüler oluştu. Başkan Şener Söğüt de kısa bir konuşma yaparak, gençleri tebrik etti. Şener Söğüt, "Geçtiğimiz yıl da büyük coşkuyla Zafer Kupası gerçekleştirmiştik. Bugün de görüyoruz ki; artık her yıl sizlerle birlikte bu anlamlı günde bu güzel turnuvayı yapacağız. Şimdi çocuklarımız için tesislerimizin sayısını da çoğaltıyoruz. Her şey çocuklarımızın geleceği için" dedi.

Başkan Şener Söğüt'ün konuşmasının ardından kupa törenine geçildi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Kocaeli gençlik Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Süt fiyatları ne kadar oldu 2024? Çiğ süte zam geldi mi? KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title