Haberler

Yılport Samsunspor - Tarsus İdman Yurdu maçının ardından

Güncelleme:

- Yılport Samsunspor - Tarsus İdman Yurdu maçının ardındanSAMSUN - TFF 2. Lig 4. haftasında oynanan Yılport Samsuınspor-Tarsus İdman Yurdu maçının ardından İKİ takımın teknik direktörleri karşılaşmayı değerlendirdi.

- Yılport Samsunspor - Tarsus İdman Yurdu maçının ardından

SAMSUN - TFF 2. Lig 4. haftasında oynanan Yılport Samsuınspor-Tarsus İdman Yurdu maçının ardından İKİ takımın teknik direktörleri karşılaşmayı değerlendirdi.

Maç sonu açıklamalarda bulunan Samsunspor Teknik Direktörü İrfan Buz, "Bugün önemli bir müsabakaya çıktık. Tarsus, geçen hafta kendi sahasında kazanmıştı. Bizim açımızdan beraberlikten sonra çok önemliydi. Bunu telafi etmek durumundaydık. Bugün 5-0 kazandık. Takımımız sahada doğru ve iyi futbol oynayarak kazandı. Tarsus İdman Yurdu oynamaya çalıştı ve üzerimize de geldi. Takımımızı tebrik ediyorum. Yolumuza devam edeceğiz. Buraya geldiğimde hedefimizin olduğunu, ne olursa olsun bu ligden çıkmak istediğimizi söylüyordum. Son 20 dakikada fiziksel anlamda ayakta durabilen bir takım vardı. Samsunspor iyi bir futbolculara sahip. Doğru yolda gidecektir. Burada bazen güvensizlik olabiliyor. Bugün 5-0 kazandık göklerde, geçen hafta 2-2 kaldık yerin dibinde olduk. Böyle istikrar sağlanmaz. Futbolcularımız da geçen hafta üzülmüştü. Bizim desteğe ve inanca ihtiyacımız var. Samsunspor taraftarı şunu bilsin: Bu futbolcular her şeyini ortaya koyacaktır. Biz de inşallah muvaffak olup şampiyonluğu göreceğiz. Şampiyonluğu ben ve futbolcularım da çok istiyor. Büyük taraftarlarımızdan istikrarlı bir şekilde destek bekliyoruz. Takımlarını desteklesin ve inansınlar. Gerisi gelecektir" dedi.

Penbe: "İyi oynamaya çalıştık"

Karşılaşmayı değerlendiren Tarsus İdman Yurdu Teknik Direktörü Ergün Penbe ise, "Samsunspor isim ve kadro değeri olarak bu ligin üstünde bir takım. Açık futbol oynadık. Golleri çıkarırsanız iyi futbol oynadık. Yaptığımız bireysel hatalar neticesinde 5-0 yenildik. Dönen her top gol olursa böyle olur. Samsunspor'a şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Samsunspor Futbol Tarsus Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title