Haberler

Volkan Demirel'in yeni durağı Hatayspor

Güncelleme:

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezona iyi başlangıç yapamayan ve Teknik Direktör Serkan Balta ile yollarını ayıran Hatayspor'da takımın başına Volkan Demirel getirildi.

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezona iyi başlangıç yapamayan ve Teknik Direktör Serkan Balta ile yollarını ayıran Hatayspor'da takımın başına Volkan Demirel getirildi. Demirel, Fatih Karagümrük ile 21 maça çıkmış ve 1.67 puan ortalaması yakalamıştı.

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Kayserispor'a 4-0 kaybeden Hatayspor'da, Teknik Direktör Serkan Özbalta görevinden ayrıldı. Özbalta yönetiminde Akdeniz ekibi, ligde çıktığı 7 maçta 6 mağlubiyet, 1 beraberlik sonucu aldığı 1 puanla son sırada bulunuyor. Hatayspor yönetimi, Serkan Özbalta'nın ardından teknik direktörlük koltuğunu Volkan Demirel'e emanet etti.

Teknik adamlık kariyerine Fatih Karagümrük ile geçtiğimiz sezonun 13. haftasında başlayan Demirel, Süper Lig'de 21 karşılaşmada 10 galibiyet, 5 beraberlik, 6 mağlubiyet elde etti ve sezonu 57 puanla 8. sırada bitirdi. Maç başı 1.67 puan ortalaması yakalayan Volkan Demirel ile Karagümrük'ün yolları da yeni sezon öncesi ayrılmıştı.

(İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Fatih Karagümrük Volkan Demirel Hatayspor Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title