Haberler
Güncelleme:

Ünlü piyanist Fazıl Say'ın Fenerbahçe'nin rakibi Ümraniyespor hakkındaki söylemlerine tepki yağıyor

Fenerbahçe ligin ilk hafta maçında Ümraniyespor ile 3-3 berabere kaldı. Ünlü piyanist Fazıl Say'ın maçın ardından sosyal medya hesabından yazdığı, "Ümraniyespor'a bir yerden para akmış" yorumuna ise tepki yağdı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (9)

Amokachi:

Başka ligde dakika 20' de Valencia atılırdı ve 10 kişi kalırdı Fenerbahçe. Daha ilk haftadan VAR' a falan sallamak ne oluyor? VAR' a en çok siz karşısınız. Her sene aynı şey. VAR olmadan Kadıköy' de tekmeler, her türlü pislikle kazanıyordunuz. Hoşunuza gitmez tabi.

67
15
yanıtYanıtla
Resul Altıntaş:

Sol zihniyet. Başarisizsan başarılı olana çamur at

57
25
yanıtYanıtla
MHSN SRC :

Çok kalitesiz yorumlar yakışmış.

55
23
yanıtYanıtla
Feridyn Salla:

Notalari karistirmisin.Bi de fenerde antrenorluk yapmaya kalkissan.Buradan da polikayi karistirmaya gayret ediyorsun,bu ne mentalite.

55
11
yanıtYanıtla
ihtiyar:

Ümraniyespor futbolcular tek kuruş bonservis ücreti ödemeden transfer yaptı aldıkları ücretin toplamı bir fenerbahçeli futbolcu maaşı kadar ayıp yaw bunları bu ülkede konuşturuyorlar deli oluyorum

40
16
yanıtYanıtla
baklavacı çeto :

gene fazıl SAYmış...

45
9
yanıtYanıtla
Gariban:

Gülmeye bile değmez…

32
11
yanıtYanıtla
Osman Öztürk:

zavallı birisin. ümraniye sporun harcadığı para belli. burdan milletin seçmiş olduğu bir iktidara iftira etmek ne demek. beğenirsin beğenmezsin. senin sorunun. Milletin iradesine istesen de istemesende saygı duy. ki adam yerine kon.

32
9
yanıtYanıtla
Savas Sayir:

Fazıl Fazıl Fazıl piyano gibisin,sanatçı olduğun inkar edilemez sürekli üretiyorsun

15
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title