Haberler

UEFA Avrupa Ligi

Osmanlıspor, UEFA Avrupa Ligi L Grubu son maçında İsviçre'nin Zürih takımını konuk etti. Mücadeleden 2-0 üstün ayrılan Ankara ekibi, adını bir üst tura yazdırdı.

Maçtan dakikalar (İkinci yarı)

52. dakikada Maher'in penaltı noktasına doğru ortasında Webo'nun kafa vuruşunda top kalecide kaldı.

64. dakikada ceza yayının sağ çaprazından Sarr'ın sert şutunda kaleci Karcemarskas meşin yuvarlağı çeldi.

71. dakikada sol kanattan Maher'in ortasında topla buluşan Webo'nun şutunda meşin yuvarlağı kaleci Vanins kontrol etti.

73. dakikada sağ kanattan ceza sahası içine giren Delarge meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. 1-0

89. dakikada ceza sahası içinde Erdal Kılıçaslan'ın şutunda şutta meşin yuvarlak kalenin sağından ağlarla buluştu. 2-0

Stat: Osmanlı

Hakemler: Matej Jug xx, Matej Junic, Manuel Vidali

Osmanlıspor: Karcemarskas xx, Vrsajevic xx, Mehmet Güven xx, Pierre Webo x (Rusescu dk. 78 xx), Ndiaye xx, Tiago Pinto xx, Regattin x (Erdal Kılıçaslan dk. 87 x), Prochazka xx, Delarge xx (Umar dk. 74 xx), Numan Çürüksu xx, Maher xx

Yedekler: Hakan Arıkan, Aykut Demir, Diabate, Muhammet Bayır

Teknik Direktör: Mustafa Reşit Akçay

Zürih: Vanins xx, Winter xx, Nef xx, Kukeli xx, Cavusevic x (Schönbachler dk. 68 x), Bangura xx, Kecojevic xx, Brunner x (Sadiku dk. 60 x), Sarr xx, Rodriguez xx, Voser x (Kone dk. 77 x)

Yedekler: Baumann, Alesevic, Marchesano, Kempter

Teknik Direktör: Uli Forte

Goller: Delarge (dk. 73), Erdal Kılıçaslan (dk. 89) (Osmanlıspor)

Sarı kartlar: Umar (Osmanlıspor) Rodriguez, Schönbachler, Kukeliö (Zürih) - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Pierre Webo İsviçre Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Süt fiyatları ne kadar oldu 2024? Çiğ süte zam geldi mi? KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title