Haberler

Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu Başkan Adayı Gökhan Basan hedeflerini açıkladı

Güncelleme:

- Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu Başkan Adayı Gökhan Basan hedeflerini açıkladı Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu Başkan Adayı Avukat Reşan Gökhan Basan, Türkiye Spor Yazarları Derneği Ankara Şubesi'nde düzenlediği basın toplantısında adaylığıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

- Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu Başkan Adayı Gökhan Basan hedeflerini açıkladı

ANKARA - Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu Başkan Adayı Avukat Reşan Gökhan Basan, Türkiye Spor Yazarları Derneği Ankara Şubesi'nde düzenlediği basın toplantısında adaylığıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu Başkan Adayı Avukat Reşan Gökhan Basan, 21 Nisan'da yapılacak Seçimli Genel Kurul öncesi Türkiye Spor Yazarları Derneği Ankara Şubesi'nde düzenlediği basın toplantısında seçim süreciyle ilgili konuştu. Buz hokeyindeki aktif sporculuk kariyeri sonrasında Türk buz hokeyinin yakın takip takipçisi olduğunu söyleyen Basan, sporcu olduğu dönemlerde Türkiye'de sadece 1 buz pisti bulunduğunu, son 12 yıllık süreçte bunun 16'ya çıkarıldığını anlattı.

"Kaynak yönetimi konusunda zafiyet olduğunu düşünüyoruz"

Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu Yönetim Kurulu'nun etkili ve yetkili kılınmasının en temel öncelikleri olduğunu belirten Basan, "Kulüplerimizin, ailelerimizin ve sporcularımızın tüm özverili çabalarına rağmen sporcu sayılarının, altyapının ve milli takımların gelişiminin arzu edilen seviyede olmadığını görüyoruz. Kaynak yönetimi konusunda zafiyet olduğunu düşünüyoruz. Uzun vadeli başarı ve örnek spor federasyonu olma yolundaki vazgeçilmez değerlerimiz; üst düzey liyakat, doğru ve güçlü strateji, gerçekçi vizyon ve misyon olacaktır. Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu Yönetim Kurulu'nun etkili ve yetkili kılınması en temel önceliğimizdir" dedi.

"Uluslararası düzeyde saygın bir ekosistem hedefliyoruz"

Avukat Reşan Gökhan Basan, açıklamalarına şöyle devam etti:

"Buz hokeyine emek veren tüm paydaşların sesi ve katkısını, 'katılımcı yönetim' felsefemiz çatısı altında, sporumuzun gelişimi için bir araya getirmenin önemli olduğunu düşünüyoruz. İyi organize edilmiş müsabakalar, güçlü altyapı kurgusu ile gücün kulüplerimize geri verilmesi ve uluslararası düzeyde kabul görmüş uygulamalar ile sürdürülebilir, rekabetçi ve adil gerek ulusal gerekse uluslararası düzeyde saygın bir ekosistem hedefliyoruz."

Hedeflerine ulaşmak için buz hokeyinin geçmişi ile geleceğini birleştirebilecek bir yönetim kurgusu tasarlamaya özen gösterdiklerini hatırlatan Basan, Türk buz hokeyinin geleceğini değiştirmek üzere camialarını harekete geçmeye davet etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title