Haberler
Güncelleme:

Trabzonspor, Chelsea'nin yardımcı antrenörü Eddie Newton ile prensipte anlaştı

Trabzonspor, yardımcı antrenörlük görevi için İngiltere Premier Lig ekibi Chelsea'da menajer Frank Lampard'ın yardımcısı olarak görev yapan 48 yaşındaki Eddie Newton ile prensip anlaşmasına vardı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (4)

trabzonguldak:

başkan işi biliyor yakışır Trabzonspora

15
2
yanıtYanıtla
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Yine kim kızdırdı lan büyük başkanımızı,estiriyor yine alt yapımız "chelsea"den:))zaten söylemişti açıklamasında yardımcı yabancı hoca gelecek diye,ha bu arada TRABZONSPOR sırtını chelsea ye dayamış diye açıklama yapar bazı ezikler:)) ulan dar ağacında olsak bile tek eğlence değişmedi yine

12
2
yanıtYanıtla
Memleketim:

Ikinci Comalli vakasina hazir olun. Yabanci olarak kimi getirirseniz getirin. Bizim yöneticiler futboldan anlamadiklari icin geleceklerin basarili olma olasiligi sifir.

2
3
yanıtYanıtla
Tarla Süren Megane:

Bizim şuan ki yöneticilerimiz futboldan da paradan da iyi anlıyor, Comolli veya onun getirildiği takım zerre kadar umrumuz da değil, fenerin kalecisi kim deseniz inanın bilmiyorum öğrenmek için internette aramada yapacak değiliz.

yanıt3
yanıt1
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title