Haberler

Timsah Karaman'la Çıkış Arıyor

Hikmet Karaman ile çıktığı ilk maçından farklı galibiyet alan Bursaspor, yarın oynayacağı Sanıca Boru Elazığspor maçında sahadan 3 puan ile ayrılarak çıkışa geçmeyi hedefliyor.

Hikmet Karaman ile çıktığı ilk maçından farklı galibiyet alan Bursaspor, yarın oynayacağı Sanıca Boru Elazığspor maçında sahadan 3 puan ile ayrılarak çıkışa geçmeyi hedefliyor.

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında yeşil-beyazlı ekip, yarın kendi evinde Sanica Boru Elazığspor'u ağırlayacak. Yeni teknik direktör Hikmet Karaman ile çıktığı ilk maçında deplasmanda Karabükspor'u 3-0 ile geçerek moral bulan Timsah, Karaman ile çıkacağı ilk iç saha maçından da galibiyet ile ayrılarak, seri başlatmanın planlarını yapıyor.

ELAZIĞSPOR İLE 12. RANDEVU

Timsah, bordo-beyazlı rakibi ile yarın oynayacağı karşılaşma ile 12. randevuya çıkacak. İki ekip arasında Süper Lig, 2. Lig ve Türkiye Kupası maçlarında 4 galibiyet 4 mağlubiyet elde eden yeşil beyazlılar, rakip fileleri 17. kez havalandırmayı başarırken, kalesinde ise 9 gole engel olamadı. Süper Lig'de oynanan 5 karşılaşmada Elazığspor 2 galibiyet elde ederken, Bursaspor ise Elazığspor karşısında ligdeki tek galibiyetini 2003-04 sezonunda sahasında 4-0 mağlup ederek aldı.

DÜDÜK HÜSEYİN SABANCI'DA

Bursa Atatürk Stadyumu'nda yarın saat 16: 00'da başlayacak olan karşılaşmada Hüseyin Sabancı düdük çalacak. Sabancı'nın yardımcılıklarını Baki Tuncay Akkın ve Arkın Akgöl yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Ömer Faruk Ocak olarak belirlendi.

FERHAT VE ŞENER YOK

Yeşil-beyazlı ekipte, sakatlığı bulunan Ferhat Kiraz ve kart cezalısı Şener Özbayraklı dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

Bursaspor'un yarınki karşılaşmaya şu 11 ile çıkması bekleniyor:

"Carson, Basser, İbrahim, Serdar, Vederson, Belluschi, Edu, Murat, Batalla, Tuncay, Pinto." - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Hikmet Karaman Elazığspor Bursaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title