Haberler

Teknik Direktör Vural, Panele Katıldı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Türk Sporunda Yaşanan Gelişmeler, Spor Medyası ve Sporda Şiddet paneli Teknik direktör Yılmaz Vural açıklamaları Ödül vermesi Teknik direktör Vural: "Futbol bir spor değil, çok önemli bir sosyal olaydır.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Türk Sporunda Yaşanan Gelişmeler, Spor Medyası ve Sporda Şiddet paneli

Teknik direktör Yılmaz Vural açıklamaları

Ödül vermesi Teknik direktör Vural:

"Futbol bir spor değil, çok önemli bir sosyal olaydır. Dünyada hiçbir sosyal faaliyet bu kadar farklı sosyal grupları, meslekleri, inançları, renkleri bir araya getiremiyor ama futbol bunu başarıyor"

Teknik direktör Yılmaz Vural, futbolun spor değil çok önemli bir sosyal olay olduğunu belirterek, dünyada hiçbir sosyal faaliyetin bu kadar farklı sosyal grupları, meslekleri, inançları, renkleri bir araya getiremediğini söyledi.

Vural, Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi ve Türkiye Spor Yazarları Derneği Ankara Şubesi tarafından düzenlenen "Türk Sporunda Yaşanan Gelişmeler, Spor Medyası ve Sporda Şiddet" konulu panele katıldı.

Kendisinin futbolculuk yıllarında alt liglerde forma giydiğini ardından iki üniversite bitirerek antrenör olduğunu anlatan Vural, öğrencilere eğitime önem vermeleri tavsiyesinde bulundu.

Teknik direktörlerin yılda en fazla iki takım çalıştırabilmesini eleştiren Vural, bunun değişmesi için Anayasa Mahkemesine başvuracağını belirtti.

Futbolun çok önemli bir etkinlik olduğunu vurgulayan Yılmaz Vural, şunları kaydetti:

"Özellikle futbol bir spor değil, çok önemli bir sosyal olaydır. Dünyada hiçbir sosyal faaliyet bu kadar farklı sosyal grupları, meslekleri, inançları, renkleri bir araya getiremiyor ama futbol bunu başarıyor. Bir programa, toplantıya, Müslümansan Müslüman gelir, sağcıysan sağcı, solcuysan solcu ama futbol herkesi birleştiriyor. Dekanla öğrenci bir golden sonra sarılabiliyor veya holding sahibiyle işçisi kucaklaşabiliyor. Orada kimlikler dışarıda kalıyor."

Vural'ın Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav ile yaşadığı anılarını anlatması salonda gülüşmelere neden oldu.

Yoğun ilgi gören Vural, panelin sonunda öğrencilerle özçekim yaptı.

Panele, TRT spikerleri Tansu Polatkan, Cüneyt Kıran, Alper Bakırcıgil ve Kerem Öncel de katıldı.

Kaynak: AA / Spor

Yılmaz Vural Spor Haberler

Bakmadan Geçme

25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar? Son seçim anketi! Bu pazar seçim olsa hangi parti yüzde kaç oy alır? Manchester United Sheffield United maçı CANLI izle! 24 Nisan MANU Sheffield United maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title