Haberler

Tb2l'nde Play-off'a Yükselen 8 Takım Bir Araya Geldi

Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde play-off’a yükselen 8 takım, basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde play-off'a yükselen 8 takım, basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Abdi İpekçi Spor Salonu'nda gerçekleşen basın toplantısına Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Harun Erdenay, TBF Ligler Direktörü Ayhan Özgümüş, Sinpaş Denizli Basket, Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Best Balıkesir, Tüyap Büyükçekmece, Akhisar Belediyesi, Yeşilgiresun Belediye, Mondi Melikşah Üniversitesi ve Adanaspor'un başantrenörleri ve oyuncuları katıldı.

ERDENAY: "BİRÇOK AVRUPA 1. LİGİNDEN DAHA İYİ DURUMDA"

Toplantıda açıklamalarda bulunan TBF Başkanı Harun Erdenay, bütün kulüplere başarı dileyerek, "Ben de ikinci ligin bir parçası oldum. Buradaki mücadelenin ne kadar zorlu, ne kadar heyecanlı, ne kadar zevkli olduğunu hem oyuncu olarak hem çok kısa bir süre antrenör olarak hem de İTÜ'de idareci olarak yaşadım. Gerçekten sizin sayenizde Türkiye Basketbol 2. Ligi çok izlenir, inanılmaz bir mücadeleye sahip olan bir lig haline geldi. Play-off'larının da muazzam bir çekişme içinde geçeceğini düşünüyorum. Elimden geldiğince tüm maçları izlemeye çalışacağım. Türkiye Basketbol 2. Ligi'nin seviyesinin birçok Avrupa 1. liginden daha iyi olduğunu, 2. ligler arasında Avrupa'nın en iyi 2. ligi olduğunu söyleyebilirim. Bence seviyesi de 10-12 yıl öncesinin 1. lig seviyesine doğru gidiyor. Katılan tüm takımlara, antrenörlerine, oyuncularına başarılar diliyorum" dedi.

Sinpaş Denizli Basket Başantrenörü Okan Çevik, Adanaspor Başantrenörü Cengiz Karadağ, Sakarya Büyükşehir Başantrenörü Mustafa Derin, Mondi Melikşah Üniversitesi Başantrenörü Doğan Deniz, Best Balıkesir Başantrenörü Hakan Yavuz, Yeşilgiresun Belediye Yardımcı Antrenörü Çağrı Demir, Tüyap Büyükçekmece Başantrenörü Özhan Çıvgın ve turnuvaya katılan takımların oyuncularının yer aldığı toplantıda başantrenörler, Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde sezon boyunca çok zor bir mücadele verdiklerini, ilk 8 arasına girmenin kolay olmadığını, play-off çeyrek finallerinde mücadele edecek tüm takımların favori olduğunu belirterek, karşılaşmaların sakatlıksız, kazasız geçmesi dileğinde bulundular. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Denizli Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title