Haberler

Tarihi köprüde satranç

Güncelleme:

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, ilçenin tarihi Çetinkaya Köprüsü'nde satranç oynadı.

Köklü bir tarih, doğal ve kültürel pek çok sayıda zenginliğe sahip Bafra'da, ilçenin tanıtımı için farklı organizasyonlara öncülük eden Bafra Belediyesi, sosyal ve kültürel etkinlikleri vatandaşlarla buluşturmayı sürdürüyor. 2019 yılında düzenlediği sıfır atık temalı Kapıkaya Uluslararası Doğa Sporları ve Kültür Festivali ile ülke genelinde farklı bir bakış açısı oluşturarak dikkatleri üzerine çeken Hamit Kılıç başkanlığındaki Bafra Belediyesi, ikincisini düzenlediği satranç turnuvasını ilçenin öncü mekanlarından biri olan Ali Kale Turistik Tesisleri'nde gerçekleştiriyor.

Tarihi Çetinkaya Köprüsü, Kızılırmak Sedde Parkı ve Ali Kale Turistik Tesisleri'nin görsel anlamda birbirini tamamladığı bir ortamda düzenlenen satranç turnuvasına ilgi oldukça yoğun. Geleneksel Satranç Turnuvası'nın ilk hamlesini ise Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Türkiye Satranç Federasyonu Samsun İl Temsilcisi Duran Karaköse ile birlikte Tarihi Çetinkaya Köprüsü'nde yaptı.

Bafra'nın her yönüyle ulusal ve uluslararası alanda tanıtımı için projeler ürettiklerini ifade eden Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, "Bu manada ilçemizin fark oluşturan tarihi, doğal, kültürel ve folklorik değerlerinin daha çok kitleye ulaşmasını sağlayacak çalışmalar hayata geçiriyoruz. Bunlardan biri olan ve oldukça büyük ilgi gören satranç turnuvamızı sayısız güzelliklerimizden biri olan Ali Kale Turistik Tesislerimiz bünyesinde gerçekleştiriyoruz. Turnuvamızın ilk hamlesini ise TSF Samsun İl Temsilcisi Duran Karaköse ile birlikte yaptık. Verdikleri destekten dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Bafra Belediyesi olarak güzel Bafra'mızın tanıtımı noktasında farklı etkinliklerde birlikte olmaya devam edeceğiz" dedi.

Bafra Belediyesi ev sahipliğinde; Türkiye Satranç Federasyonu'nun koordinasyonunda, Samsun Satranç İl Temsilciliği ve Bafra Satranç İlçe Temsilciliği desteği ile yapılan Satranç Turnuvası Pazar günü akşam saat 19.00'da yapılacak ödül töreni ile sona erecek. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Hamit Kılıç Çetinkaya Hisarcık Bafra Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title