Haberler
Güncelleme:

Sumudica'yla yollarını ayıran Gaziantep FK'nın hoca adayı Aykut Kocaman

Sumudica'dan yolları ayırdıktan sonra takımı tecrübeli ve kırmızı siyahlıları hedefe taşıyacak bir isimle anlaşmak isteyen Gaziantep FK'da Aykut Kocaman, Ünal Karaman, Tamer Tuna, İlhan Palut, Samet Aybaba, Bülent Korkmaz, Bülent Uygun, Hakan Kutlu gibi isimler ortaya atıldı. Aykut Kocaman'ın ismi ön plana çıktı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (15)

KOCAMAN:

Bana göre hakikaten kocaman bir adam, tamda adına yakışır duruş sergileyen, ileri geri yapmayan, bildiği doğrudan ödün vermeyen adam. FB nin en çok gol, pas, şut attığı, en az gol yediği takımın o dönemki Patronu, Şike diyerek idarecsiz kalmış takımın manevi başkanı, onca badirede bile takımını, kulübünü ayakta tutan adam, senin yerin Milli Takım, vermeyenler utansın. . . .

18
1
yanıtYanıtla
ADAM GİBİ ADAM:

3 de Adam, adam gibi adam, 3 de işsiz, 3 de bu memleketin yetiştirdiği evlat, 3 de yalansız dolansız, 3 nünde arkasında medya yok, 3 de yaranmak için konuşmaz ama 3 nden katkı alacak anlayış çok az. Biri Trabzon da her gelişinde sil baştan yapıp ayağa kaldıran, Biri FB nin en iyi dönemine imza atıp iftiralarla değersizleştirilen, diğeri bir türlü istediğ kadroyu aldıramayan bulamayan, ama 3 nünde ortak özelliği yaranmak, yaltaklanmak yerine işini yapıp TÜRK futboluna katkı sağlamak, Adam gibi adamlar. . .

11
0
yanıtYanıtla
Anadolu:

Aykut Kocaman, Samet Aybaba, Ünal Karaman ve Tamer Tuna hepsi yakışır ama Bülent Korkmaz ve Bülent UyGUN dan olmaz arkadaş Bülentler takımı küme düşürür. Cincon camiasından olmasında diğer camialardan olursa farketmez.

5
4
yanıtYanıtla
Feridun Tezcan:

Samet aybaba bu kadroyo en uygun adam yeterki kafası temiz olsun

4
3
yanıtYanıtla
Şehnaz tango:

Benim dede tarafım antepli kan çekiyor takip ediyorum giden deli adam gibi vır vır konuşup sapıtmazlar hangisi gelirse gelsin

5
2
yanıtYanıtla
112:

BÜLENT UYGUNU GETİRİNDE TAKIMI TEPE TAKLAT ETSİN

7
0
yanıtYanıtla
Cem Özkarslı:

Smudika gibi bir hocayı bidaha bulamazlar. Rüya bitti. Artık sıradan bir takım olduk . Yönetim istifa. Bi adamı yönetemedi ler. Yazıklar olsun.

1
5
yanıtYanıtla
Pala reşo:

Gözünüz aydın Bülent uygunla anlaştılar gogula bak detayını oku iyi olur inşallah

3
1
yanıtYanıtla
antepli fenerliiii:

kocaman haricinde kim gelirse gelsin. . . . . . uyarmadı demeyinnnnn. . . . . düşme potasına inersiniz vallahiiiiiiiiii

2
2
yanıtYanıtla
Brütüs:

En uygunu Tamer Tuna. Hücum oynatmayı seviyor

1
1
yanıtYanıtla
Geçmiş olsun:

Takım düşer

1
1
yanıtYanıtla
sedat:

Bu başarıya rağmen mevcut hocayı niye gönderdiniz. Neyin peşindesiniz. . .

1
0
yanıtYanıtla
eren44:

aykut gelirse defans yaptırır takıma haberiniz olsun. en aza beş altı futbolcuyuda gönderir. .

0
1
yanıtYanıtla
aliii:

yemezzzzzz. oturmuş kadroyu aşağıya çeker korkusuyla gelmez.

1
0
yanıtYanıtla
Boşuna Oksijen tüketme ali:

Ne çekiyon olum sen, aldığın nefes seni nasıl bu hale getiriyor, ne yeyip içiyon bizede söyle, yemez dediğin adam gibi adam dağıtılmış FB yi o haline rağmen kafaya oynattı, hakemler ve yanlı tutum olmasaydı bir değil birkaç şampiyonluk yaşatırdı, yine aynı dağılmış takım, başkanı yok, yabancıları gitmiş sıradan bir takım haline dönmüş FB yi uçurdu, bi yorumcunun dediği gibi ençok gol atan, pas yapan, şut çeken en az gol yiyen takım olarak hep zirvede tuttu, iftira atma,

yanıt3
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title