Haberler

Adana yerel haberi... Adana Demirspor-Galatasaray Maçına Bilet Bulamayan Adanalılar, Maçı Dev Ekrandan İzledi

Güncelleme:

Adana yerel yerel haberine göre Aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu binlerce Adana Demirspor taraftarı, Adana Demirspor-Galatasaray maçını, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın kurdurduğu dev ekrandan izledi.

Aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu binlerce Adana Demirspor taraftarı, Adana Demirspor- Galatasaray maçını, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın kurdurduğu dev ekrandan izledi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adana Demirspor-Galatasaray maçına gidemeyen taraftarlar için dev ekran kurdurdu ve Merkez Park Amfi Tiyatro'da her yaştan binlerce Adanalı, önemli karşılaşmanın heyecanını adeta stadyum coşkusuyla yaşadı.

Dün akşam oynanan Adana Demirspor-Galatasaray karşılaşması 0-0 berabere sonuçlandı. Yeni Adana Stadyumu tıklım tıklım dolarken bilet bulamayan Adana Demirspor taraftarına Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar yardım etti. Maç, Merkez Park Amfi Tiyatro'da kurulan dev ekrandan canlı yayınlandı. Her yaştan binlerce Adana Demirspor taraftarı, Merkez Park Amfi Tiyatro'yu doldurup maçı seyretti.

Kaynak: ANKA / Spor

Adana Demirspor Zeydan Karalar Galatasaray Adana Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title