Haberler

Spor Toto 2. Lig

Yeni sezonda Amedspor ismiyle liglerde yer alması beklenen Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’da derin sessizlik devam ederken, teknik heyet ve futbolcularla ilgili ortaya atılan iddialar basın sözcüsü Nesih Aktepe tarafından yalanlandı.

Yeni sezonda Amedspor ismiyle liglerde yer alması beklenen Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'da derin sessizlik devam ederken, teknik heyet ve futbolcularla ilgili ortaya atılan iddialar basın sözcüsü Nesih Aktepe tarafından yalanlandı.

Yeni sezon planlamasına ve çalışmalarına önümüzdeki günlerde başlayacaklarını kaydeden Aktepe, hedeflerinin şampiyonluk olacağını söyledi. Aktepe, "Önümüzdeki bir kaç gün içinde bir araya geleceğiz. Daha sonra teknik heyetle bir araya gelip değerlendirmeler yaparak transfere başlayacağız. Amedspor'un hedefi daima şampiyonluk olur. Bundan kimsenin endişesi olmasın. Ayrıca kulübün kurumsallaşması ve kalıcı gelir kaynakları için de çalışmalarımız olacak" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Büyükşehir Belediyespor Diyarbakır Aktepe Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title