Haberler

Galatasaray'da 116. kuruluş yıl dönümü etkinliği yapıldı

Güncelleme:

Galatasaray'ın kuruluşunun 116. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında kulübün kurucusu ve 1 numaralı üyesi Ali Sami Yen, Feriköy'deki kabri başında düzenlenen törenle anıldı.

Galatasaray'ın kuruluşunun 116. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında kulübün kurucusu ve 1 numaralı üyesi Ali Sami Yen, Feriköy'deki kabri başında düzenlenen törenle anıldı.

Anma töreninde Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Burak Elmas, İkinci Başkan Polat Bengiserp, Genel Sekreter Köksal Ünlü, Yönetim Kurulu Üyeleri Polat Kalafatoğlu ve Selim Sefada, Divan Kurulu Başkanı Aykutalp Derkan ile Galatasaray Lisesi Müdürü Prof. Dr. Murat Develioğlu hazır bulundu.

Ali Sami Yen, kabri başında dualarla anıldıktan sonra Beşiktaş Jimnastik Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba'nın kabrine de ziyarette bulunuldu. Merhum Başkan Seba'nın kabri başında dualar edildi.

Feriköy mezarlığındaki anma töreninin ardından Başkan Burak Elmas, GS TV'ye yaptığı açıklamada, "Ali Sami Yen Bey ve arkadaşları bize büyük bir miras bıraktılar. Biz de bu mirasın peşinde, bu değerlere aşık olarak kulübümüzü en iyi şekilde temsil etmeye ve onların bize çizmiş olduğu yolda enleri, ilkleri yapmaya devam etmeye çalışıyoruz. Bize bıraktıkları eser sebebiyle hepsini rahmetle anıyorum. Onlara şükran duygusu besliyoruz. Hakikaten Türkiye'nin önde giden sporu ve toplumsal yaşamı bir araya getirerek ülkemizi hep önde götüren, hep ilkleri yapan bir camia yaptılar. Umarım bizler de onların bize bırakmış oldukları bu bayrağı yakışan şekilde taşımaya ve yine ileri taşımaya devam ederiz" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Süleyman Seba Galatasaray Burak Elmas Feriköy Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title