Haberler

Son dakika haber! ETÜ, Curling'te 2 gümüş madalya kazandı

Güncelleme:

Son dakika haberi... Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ), Türkiye Üniversitelerarası Curling Şampiyonasında 2 gümüş madalya kazandı.

Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ), Türkiye Üniversitelerarası Curling Şampiyonasında 2 gümüş madalya kazandı.

Türkiye Üniversite Sporları 2022 faaliyet programında yer alan ve 25-27 Şubat tarihleri arasında düzenlenen Türkiye Üniversitelerarası Curling Şampiyonasında ETÜ, Atatürk Üniversitesi, Gebze Teknik Üniversitesi ve Batman Üniversitesi mücadele etti.

Erzurum Curling Salonunda düzenlenen şampiyonada zorlanmadan finale yükselen ETÜ, hem kadınlarda hem erkeklerde gümüş madalyanın sahibi oldu.

İki gün süren müsabakaların ardından gümüş madalya kazanan Curling Kadın ve Erkek takımını tebrik eden ETÜ Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak, "Öğrencilerimiz yıl içinde Üniversitelerarası düzenlenen çeşitli spor müsabakaları için sıkı bir şekilde hazırlanıyor. Bu yıl da hem kadın takımımız hem erkek takımımız finale yükselip gümüş madalya kazanarak üniversitemizi gururlandırdı. İnanıyorum ki önümüzdeki yıl her iki takımımız da kürsünün ilk basamağına çıkacak ve hedefleri olan altın madalyanın sahibi olacak. Bu vesileyle öğrencilerimizi tekrar tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum" şeklinde konuştu. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Erzurum Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title