Haberler

Son dakika haber: Altınordu Futbol Kulübünün sağlık sponsoru Medicana International İzmir Hastanesi oldu

Güncelleme:

Son dakika haberler: TFF 1. Lig ekiplerinden Altınordu Futbol Kulübü, sağlık sponsorluğu için Medicana International İzmir Hastanesi ile anlaşma imzaladı.

TFF 1. Lig ekiplerinden Altınordu Futbol Kulübü, sağlık sponsorluğu için Medicana International İzmir Hastanesi ile anlaşma imzaladı.

Kulüpten yapılan açıklamada, Medicana International İzmir Hastanesi Genel Müdürü Dr. Ulvi Ünal ile kulüp başkanı Seyit Mehmet Özkan'ın, Metin Oktay Yerleşkesi'nde düzenlenen törende anlaşmayı imzaladığı duyuruldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Özkan, şu bilgileri paylaştı:

"A Takımımız ve akademimizin dışında 10 bini aşkın çocuğa spor yaptırmaktayız. Bu geniş organizasyonda, sporcu sağlığında sağlam bir yol arkadaşına ihtiyacımız vardı. Medicana Sağlık Grubu, yurt çapında 14 ayrı hastanesiyle bu topraklarda her yere kaliteli sağlık hizmetleri götürme hedefi olan, aynen bizim gibi yüzde 100 yerli bir kuruluş. Medicana ile yollarımızın birleşmesinden çok mutluyuz. Medicana Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hüseyin Bozkurt ve tüm çalışanlarına bu toprakların çocuklarına verecekleri destekler nedeniyle şükranlarımızı sunuyorum."

Dr. Ünal ise Türk futbolunun geleceğine önemli yatırımlar yapan Altınordu'nun sağlık sponsoru olmaktan gurur duyduklarını belirtti.

Medicana Sağlık Grubu olarak, sağlık ve sporun birbirinden ayrı düşünülemeyeceğini çok iyi bildiklerini kaydeden Ünal, bu nedenle hastanelerinin bulunduğu hemen her ilde spor kulüplerine sağlık sponsorluğu yaparak destekte bulunmayı görev bildiklerini aktardı.

Hasta kabulüne geçen yıl eylül ayında başlayan İzmir'deki hastanenin pek çok spor kulübünün sağlık sponsoru olarak iş birliği anlaşmalarına imza attığını kaydeden Ünal, "Ancak yaptığımız onca anlaşmaya rağmen önemli bir eksik vardı ve o eksik parça bugün tamamlandı. O eksik parça Altınordu Futbol Kulübüydü ve bugünden itibaren İzmir'de spora verdiğimiz destek anlamında büyük resmi tamamladığımızı rahatlıkla söyleyebilirim." değerlendirmesini yaptı.

Kaynak: AA / Spor

Altınordu Futbol İzmir Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan! Resmi Gazete bugün (24 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 24 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 24 Nisan dün gece deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title