Haberler

SPOR 56'ncı Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu Konya-Konya etabının birinci ayağını Arvid de Kleijn kazandı

Güncelleme:

56'ncı Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu Konya-Konya etabının birinci ayağını Arvid de Kleijn kazandı-72.4 kilometrelik Spor Toto Konya - Konya etabının birinci ayağını Rally Cyling takımından Arvid de Kleijn kazandı56'ncı Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'na yarın koşulacak 144.

56'ncı Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu Konya- Konya etabının birinci ayağını Arvid de Kleijn kazandı

-72.4 kilometrelik Spor Toto Konya - Konya etabının birinci ayağını Rally Cyling takımından Arvid de Kleijn kazandı

56'ncı Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'na yarın koşulacak 144.9 kilometrelik Turkish Airlanes ikinci ayak Konya - Konya etabı ile devam edilecek

Gökhan HEBEPÇİ - Adem YILDIZ KONYA,(DHA) - 56'ncı Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, Spor-Toto Konya-Konya etabı birinci ayağıın 1.35.38 derecesi ile Arvid de Kleijn kazandı.

Yoğun kar yağışı ve kış şartları nedeniyle iptal edilen Nevşehir-Kapadokya etabından sonra Konya'ya gelen takımların son hazırlıklarını tamamlamasından sonra 56'ncı Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, Spor-Toto Konya-Konya etabı ile başladı. 72.4 kilometrelik Spor-Toto Konya-Konya etabının 1'inci ayağını Rally Cyling takımından Arvid de Kleijn 1.35.38 derecesi ile kazandı. 2'nciliği Uno-X Pro Cyling takımından Kirstoffer Halvorsen, 3'üncülüğü de Delko takımından Pierre Barbier elde etti.

25 takımdan 172 bisikletçi 1'inci ayak Spor-Toto Konya-Konya etabında kıyasıya mücadele etti. Kapadokya'da yoğun kar yağışının etkili olmasının ardından Konya'ya gelen bisikletçiler, soğuk ve rüzgarlı bir havada pedal çevirdi. Etabın ilk sprint primi 36'ncı kilometrede gerçekleşti. Salcano sprint primini Sean Debie kazanırken 150 Euro'nun da sahibi oldu. İkinciliği elde eden Ivar Slik, 100 Euro, üçüncülü olan Salcano Sakarya takımından Vitaly Buts ise 80 Euro'yu almaya hak kazandı.

TIRMANIŞ KAPISINI IVAR SLIK GEÇTİ

Etabın 3'üncü kategoriden değerlendirilen tırmanış primi 53'üncü kilometrede gerçekleşti. Prim kapısını Abloc takımından Ivar Slik geçti ve 3 puanı hanesine yazdırırken yarınki etapta Turkish Airlines'ın sponsorluğundaki kırmızı mayoyu giymeye hak kazandı. 2'nciliği Bingoal Pauwels Sauces takımından Sean Debie kazandı ve 2 puan aldı. 3'üncülüğü de Salcano Sakarya takımından Vitaly Buts elde etti ve 1 puanın sahibi oldu.

TÜRKİYE GÜZELLİKLERİ PRİMİNİ DE SLIK ALDI, OĞUZHAN TİRYAKİ KAPIYI ÜÇÜNCÜ GEÇTİ

Etabın son prim kapısını yine Ivan Slik geçti. Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansının (TGA) sponsorluğundaki Türkiye Güzellikleri adı altındaki Beyaz Mayo için yapılan mücadelede Slik avantajlı duruma geçti. Prim kapısını 2'nci olarak Debie geçerken, 3'üncülüğü ise Spor Toto takımından Oğuzhan Tiryaki elde etti.

İKİNCİ ETAP YİNE KONYA'DA

56'ncı Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun 2'nci ayağı yine Konya'da gerçekleşecek. 144.9 kilometrelik Turkish Airlines Konya-Konya etabının startı 11.15'te verilecek.

BAKAN KASAPOĞLU BİSİKLET SPORUNUN YAYGINLAŞTIRILMASI ADINA PEK ÇOK ANLAMLI MESAJI İÇİNDE BULUNDURAN BİR ORGANİZASYON

Öte yandan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, ödül töreni öncesi basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Hakikaten ülkemizin birbirinden değerli köşelerini ve cennet vatanımızı tanıtma ile bisiklet sporunun yaygınlaştırılması adına pek çok anlamlı mesajı içinde bulunduran bir organizasyon dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu Türkiye Konya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title