Haberler

Son Dakika | Gençlerde 3 şampiyonluk kazanan milli boksör büyüklerde yeni madalyalar peşinde

Güncelleme:

Son dakika haberleri: Kariyerinde gençlerde bir dünya ve üç Avrupa şampiyonluğu bulunan milli boksör Büşra Işıldar, artık büyükler kategorisinde yeni başarılar hedefliyor.

Kariyerinde gençlerde bir dünya ve üç Avrupa şampiyonluğu bulunan milli boksör Büşra Işıldar, artık büyükler kategorisinde yeni başarılar hedefliyor.

Zayıflamak için başladığı boksta milli takıma yükselen, 2017, 2018, 2019 yıllarında Avrupa şampiyonu olan milli boksör Büşra, 2021 yılında da Gençler Dünya Boks Şampiyonası'nda 81 kiloda altın madalya elde etti.

Büşra'nın yeni hedefi ise mart ayında Hırvatistan'ın başkenti Zagreb'de yapılacak 22 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası ile mayıs ayında İstanbul'da yapılacak Dünya Şampiyonası'nda birincilik kürsüsüne çıkmak.

"Yıldızlar ve gençleri yenilgisiz tamamladım"

Türkiye Boks Federasyonunun Kastamonu'da bulunan Kadıdağı Kamp Merkezi'nde Kadın Boks Milli Takımı ile çalışmalarını sürdüren Büşra Işıldar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, boksa 8 yıl önce başladığını söyledi.

Boksa başladığında 110 kilo olduğunu, zamanla kilo verdiğini anlatan Büşra, "Dizimde sakatlık oldu. 4,5 ay önce ameliyat oldum. Hala sakatlığımın tedavisi devam ediyor. Antrenmanlarımda bir problem yok. 1,5 ay fizik tedavi sürecim oldu. 3 ay sonra tam antrenmanlarıma başlayabildim." dedi.

Avrupa şampiyonu olmak için çok çalıştığını vurgulayan Büşra, "2017 yılında Avrupa şampiyonu olduktan sonra kademe kademe ilerledim. Dünya şampiyonu olmak istemiştim. Polonya'da 2021 yılı nisan ayında dünya şampiyonu oldum. Bu yıl büyükler kategorisinde ilk maçımı yapacağım. Yıldızlar ve gençleri yenilgisiz tamamladım. Sırada büyükler kategorisinde Avrupa ve dünya şampiyonası var. Yıldızlar ve gençlerde 3 Avrupa, bir dünya şampiyonluğum var. Şimdiki hedefim bu sene yapılacak 22 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası ve Dünya Şampiyonası. En büyük hedefim, en büyük hayalim ise 2024 Olimpiyatları." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Spor

Dünya Şampiyonası Hırvatistan Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title