Haberler

Sivasspor Kulübünden sosyal medya paylaşımlarına tepki Açıklaması

Güncelleme:

Sivasspor Kulübü, bazı sosyal medya hesaplarında yer alan paylaşımlara tepki gösterdi.

Sivas spor Kulübü, bazı sosyal medya hesaplarında yer alan paylaşımlara tepki gösterdi.

Yönetim kurulu tarafından yapılan yazılı açıklamada, Sivas spor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz ve başkanvekili Erdal Sarılar'ın önceki gün kentte yayın yapan televizyon kanallarının ortak yayınına konuk olarak katıldıkları anımsatıldı.

Programda, kulübün ekonomik yapısı, sezon öncesi ve devre arası transfer çalışmaları ile genel faaliyet alanlarının ele alındığı aktarılarak, taraftarların ise mesaj yoluyla yönelttikleri sorularıyla katıldığı verimli bir canlı yayın gerçekleştirildiği belirtildi.

Yayının yaklaşık üç saat sürdüğü dile getirilirken, "Canlı yayından parça alıntılarla, konuşmaların önü ve arkası kesilerek, Sivas'ımızın önemli birleştirici unsuru olan, şehrimizin en önemli markası Sivas spor'umuzu, sivil toplum örgütlerimiz, iş insanlarımız, Sivas Ticaret ve Sanayi Odamız (STSO), Sivas Belediyemiz ile karşı karşıya getirmeye çalışan art niyetli paylaşımlar yapılması, bizi son derece üzmüştür." ifadeleri kullanıldı.

STSO Başkanı Mustafa Eken tarafından başlatılan kampanyayla, şu an Sivas spor'un kullandığı takım otobüsünün alındığı hatırlatılarak, "Oda yönetimine, iş insanlarımıza, kulüp yöneticilerimize katkılarından dolayı özellikle teşekkür edilmiştir. Bir kez daha STSO Yönetim Kuruluna teşekkür ediyoruz." değerlendirilmesinde bulunuldu.

Sosyal medyada yer alan paylaşımlara tepki gösterilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Gaziantep FK deplasmanında ev sahibi takım yöneticileriyle maç öncesi bir araya gelindiği anlatılmış, sohbet ortamında Gaziantep gibi sanayisi güçlü bir şehrin takımında bile mali konularda büyük sıkıntı yaşandığını bizlere aktardıkları ifade edilmiştir. Gaziantepli yöneticiler bizlere, Gaziantep OSB yönetiminin ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı'nın verdiği maddi destekle futbolcu maaşlarını ödediklerini belirtmişlerdir. Ekonomisi güçlü kulüplerimiz ve şehirlerimizin dahi yaşanan döviz kuru artışı sonrası ne kadar zorlandıklarını ifade etmek amacıyla sohbetimizdeki ayrıntı canlı yayında basın mensubu arkadaşlarımızın sorusu üzerine kamuoyuyla paylaşılmıştır. Bu örneği kamuoyuyla paylaşırken, ne Sivas Belediyemizi, ne belediye başkanımızı, ne Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ile yönetimini, başka kurum ve kuruluşlarla kıyasladık. Tam tersi, tüm spor kulüplerimizin yaşamlarını sürdürebilmek için mevcut pandemi döneminde büyük çaba ve gayret sarf ettikleri ifade edilmiştir. Şu bilinmelidir ki bazı sosyal medya hesapları ile haber sitelerinde çıkan paylaşımlarla Sivasspor'umuz ile karşı karşıya getirilmek istenen kurum ve kuruluşlarımız, kulübümüz gibi Sivas'ın çok önemli değerleri olup, bizim ihtiyaç duymamız halinde bundan önce olduğu gibi bundan sonra da en büyük destekçilerimiz olmaya devam edecektir."

Kaynak: AA / Spor

Sivasspor Sivas Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title