Haberler

Sivasspor ile Antalyaspor Süper Lig'de 16. Randevuda

Spor Toto Süper Lig’de sahasında Çaykur Rizespor’u 2-1 mağlup eden Antalyaspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Sivasspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Spor Toto Süper Lig'de sahasında Çaykur Rizespor'u 2-1 mağlup eden Antalyaspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Sivasspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Akdeniz ekibi Antalyaspor, 23. haftada oynayacağı Sivasspor ile toplamda 24, Spor Toto Süper Lig'de ise 16. kez karşılaşacak.

22 hafta sonunda aldığı 7 galibiyet, 6 beraberlik ve 9 yenilgi ile Spor Toto Süper Lig'de 27 puanla 10. sırasında bulunan Antalyaspor, pazar günü deplasmanda oynayacağı Sivasspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Kırmızı-beyazlı takımda Çaykur Rizespor maçında sarı kart cezalısı olan dünyaca ünlü golcü Samuel Eto'o forma giyebilecek. 14 gole imza atan Eto'o, gol krallığında 16 golü bulunan Beşiktaşlı Mario Gomez'in ardından ikinci sırada yer alıyor.

TOPLAMDA 23 KEZ KARŞILAŞTILAR

Antalyaspor ile Sivasspor ilk kez 1978-1979 yılında Türkiye Kupası maçında karşı karşıya geldi. İki takımın ilk kez karşılaştığı ve Sivas'ta oynanan mücadele 2-0 Sivasspor'un üstünlüğü ile sona erdi. Akdeniz ekibi Antalyaspor ile Yiğidolar, Türkiye Kupası'nda 1, Hazırlık maçında 1, PTT 1. Lig'de 6 ve Spor Toto Süper Lig'de 15 kez olmak üzere toplamda 23 kez karşı karşıya geldi.

SÜPER LİG'DE 16. KEZ

Kırmızı-beyazlılar bugüne kadar Sivasspor ile toplamda 23 kez karşılaştı. İki takım Süper Lig'de ise toplamda 15 kez birbirlerine rakip oldu. Antalyaspor ile Yiğidolar Pazar günü Sivas'ta oynanacak maç ile birlikte Spor Toto Süper Lig'de 16. kez karşı karşıya gelecek. İki takım en son sezonun ilk yarısında Antalya'da karşılaşırken, mücadelede 1-1 beraberlikle sona ermişti.

SİVASSPOR EVİNDE ÜSTÜN

Sivasspor ile Antalyaspor toplamda 23 kez karşı karşıya gelirken, Antalyaspor bu maçlarda 7 galibiyet, 5 beraberlik ve 11 yenilgi aldı. İki takım Süper Lig'de 15 kez karşılaşırken, kırmızı-beyazlılar bu maçlarda 5 galibiyet, 4 beraberlik ve 6 yenilgi aldı. 23 maç sonunda Antalyaspor, Yiğidolara karşı 28 gol atma başarısı yakalarken, Sivasspor takımı ise kırmızı-beyazlılara 33 gol ile karşılık verdi. Sivas'ta oynanan 11 maçta ise Sivasspor'un üstünlüğü göze çarpıyor. 11 maç sonunda Yiğidolar, 7 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 yenilgi aldı.

ETO'O VE SAKIB CEZALARINI TAMAMLADI

Antalyaspor'da zorlu Sivasspor maçı öncesi cezalı oyuncu bulunmazken, Fenerbahçe maçında sakatlanan M'billa'nın, Teknik Direktör Jose Morais'in görev vermesi halinde sahada olması bekleniyor. Eskişehirspor maçında sarı kart görerek Çaykur Rizespor maçında cezalı duruma düşen ve cezalarını tamamlayan Samuel Eto'o ve Sakıb Aytaç'ın mücadelede ilk 11'de forma giymesi bekleniyor.

4 OYUNCU CEZA SINIRINDA

Antalyaspor'da 4 oyuncu sarı kart cezası sınırında bulunuyor. 3'er sarı kartı bulunan Zeki Yıldırım, Makoun, Oktay Delibalta ve Chico, Spor Toto Süper Lig'de oynanacak maçlarda görecekleri ilk sarı kartla cezalı duruma düşecekler.

ETO'O, GOL KRALLIĞINDA 2. SIRADA

Antalyaspor'un dünyaca ünlü oyuncusu Samuel Eto'o, Spor Toto Süper Lig'de attığı 14 golle, 16 golü bulunan Beşiktaşlı Mario Gomez'in ardından ikinci sırada yer alıyor. Gol krallığı yarışında iki futbolcuyu ligde attığı 13 golle Akhisar Belediyesporlu Rodagella takip ediyor. Samuel Eto'o, ligde en son 20. hafta oynanan Fenerbahçe maçında ağları havalandırırken, 21. hafta oynanan Eskişehirspor maçını es geçti. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Antalyaspor Sivasspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Metin Akpınar'ın kızı kim? Duygu Nebioğlu kimdir, kaç yaşında? Duygu Nebioğlu'nun ablası ve annesi kim? Uraz Kaygılaroğlu olayı nedir? Kaygılaroğlu neden linç edildi? Açıklama yaptı mı? RÖNESANS GAYRİMENKUL HALKA ARZ: Rönesans Gayrimenkul katılım endeksine uygun mu, kaç lot verir? Hastane randevusu alıp gitmeyenlerin cezası ne olacak? Fahrettin Koca açıklama yaptı mı? ABD Başkanı Biden'dan skandal açıklama! | Biden ne söyledi? Biden amcasının yendiğini mi söyledi? Zeynep Bastık hasta mı? Zeynep Bastık'ın sağlık durumu nasıl? Zeynep Bastık neden ameliyat oluyor? Azra Akın'ın çocuğu mu oldu? Azra Akın'ın çocuğunun cinsiyeti ne? Azra Akın'ın kaç çocuğu var? Terör örgütü sözde sorumlusu Fehmi Oral Meşe yakalandı mı? Fehmi Oral Meşe kimdir? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? AKOM uyardı! İstanbul'da sağanak yağış mı bekleniyor? Kabine'de değişim olacak mı? Ömer Çelik sorulara ne cevap verdi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz mi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı hangi kanalda, ücretsiz mi, bedava mı olacak? Meliha Akyol kimdir? AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol kaç yaşında, nereli? Kahramanmaraş'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! Kahramanmaraş'ta kaç şiddetinde ve büyüklüğünde deprem oldu? SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ YATTI MI? 31 Mart Yerel Seçim görevli ücretleri ne zaman hesaplara yatırılacak? HALKA ARZ TAKVİMİ | Bu hafta hangi şirketler halka arz oluyor? Hangi şirket halka arz oluyor, kaç lot veriyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title