Haberler

Sinop 400 sporcuyu ağırladı

Güncelleme:

Sinop'ta 14-16 Ocak tarihlerinde düzenlenen Badminton Gençler Kız/Erkek Grup Müsabakalarında 400 sporcu, idareci ve hakem ağırlandı.

Sinop'ta 14-16 Ocak tarihlerinde düzenlenen Badminton Gençler Kız/Erkek Grup Müsabakalarında 400 sporcu, idareci ve hakem ağırlandı.

2021-2022 Eğitim Öğretim yılı Okul Sporları Faaliyet programında yer alan müsabakalar 14 Ocak tarihinde 85. Yıl Kemalettin Sami Paşa Spor Salonunda başlayan müsabakalar, 2 gün boyunca devam etti. Gerçekleşen Badminton Grup Müsabakalarına 14 ilden 24 takım katıldı. Müsabakalar boyunca Sinop'ta 400 sporcu, idareci ve hakem ağırlandı.

Müsabakalarda Genç Kızlar kategorisinde birinci Samsun Bafra Atatürk Anadolu Lisesi, ikinci ise Zonguldak Devrek Hamidiye Anadolu Lisesi oldu. Genç Erkekler Kategorisinde de birinci Samsun Özel Bil Okulları Fen Lisesi ve ikinci Çorum Osmancık Cumhuriyet Anadolu Lisesi oldu. Müsabaka bitiminin ardından dereceye giren takımlara ödülleri Sinop Gençlik ve Spor İl Müdürü M. Kazım Açıkbaş, Spor Hizmetleri Müdürü Ramazan Yılmaz, Spor Hizmetleri Şube Müdürü Kadir Keskinoğlu ve Badminton Ulusal Hakemi İbrahim Kasımoğlu tarafından verildi.

Sinop'ta düzenlenen müsabakalarda grup birincisi ve ikincisi olan takımlar Düzce'de yapılacak olan Türkiye Birinciliği müsabakalarına katılmaya hak kazandı. - SİNOP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Anadolu Lisesi Sinop Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title