Haberler

Sinan Kaloğlu: "Şanssız Bir Şekilde Kaybettik"

Beşiktaş ve Osmanlıspor maçlarından umduğunu bulamayan Mersin İdmanyurdu, ligin 23. haftasında sahasında konuk edeceği Torku Konyaspor maçı hazırlıklarına başladı.

Beşiktaş ve Osmanlıspor maçlarından umduğunu bulamayan Mersin İdmanyurdu, ligin 23. haftasında sahasında konuk edeceği Torku Konyaspor maçı hazırlıklarına başladı. Antrenmanda açıklamalarda bulunan tecrübeli oyuncu Sinan Kaloğlu, şanssız bir şekilde kaybettiklerini dile getirerek, üzgün olduklarını söyledi.

Macit Özcan Spor Kompleksi'ndeki antrenman, Teknik Direktör Ümit Özat'ın gribal enfeksiyona yakalanması nedeniyle Yardımcı Antrenör Serkan Damla nezaretinde gerçekleştirildi. Yaklaşık 1 buçuk saat süren antrenmanda Serkan Balcı, Abdulrahman Khalili ile sakatlığı devam eden Welliton yer almadı.

Mersin İdmanyurdu'nun tecrübeli forveti Sinan Kaloğlu, antrenman sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı.

"OLMAYACAK BİR POZİSYONDA GOL YEDİK"

Osmanlıspor maçını şanssız bir şekilde kaybettiklerini belirten Kaloğlu, "Rakibimizin ilk yarı hiç pozisyonu yoktu. Olmayacak bir pozisyonda golü yedik. Bireysel hatadan yediğimiz ikinci gol maçın kopma noktası oldu" dedi.

Hafta sona Mersin'de ağırlayacakları Torku Konyaspor maçından 3 puanla ayrılmak istediklerinin altını çizen Kaloğlu, "Üstümüzdeki takımlarla aramızdaki puan farkını biraz daha kapatacağımızı düşünüyorum. Ligin ikinci yarısında iyi bir ivme yakaladık. Moralli bir takımımız var. Bunun karşılığını alacağız. Her şey bitmedi. 6 puanlık fark ve içeride oynayacağımız 7 karşılaşma var. Rakiplerimize göre fikstür olarak iyi bir durumdayız. Bunu iyi değerlendirmemiz lazım. İçeride oynayacağımız 2 karşılaşma çok önemli. 6 puan alarak çok farklı bir yere geleceğimizi düşünüyorum. Zaten o kalitedeyiz" diye konuştu.

"BANA GÜVENENLERİ MAHCUP ETMEYECEĞİM"

Mersin İdmanyurdu taraftarlarının kendisine gösterdiği ilgiden memnun olduğunu aktaran Kaloğlu, şöyle devam etti:

"34 yaşındayım. Sezon başı ve sezon ortası kampı görmedim. Bunlar benim elimde olan şeyler değildi. Bir futbolcu için kamplar çok önemlidir. Geçen sene 9 gol attım ancak bu sene 2 kampa katılamadım. Ümit Hoca'nın gelmesiyle ekstra idmanlara başlıyoruz. Bir an önce kuvvetlenip, takımıma geçen seneki katkıyı sunmak istiyorum. Tek amacım bu. İnşallah bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim." - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mersin İdmanyurdu Torku Konyaspor Sinan Kaloğlu Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title