Haberler
Güncelleme:

Sinan Engin, FETÖ firarisi Hakan Şükür'e Fatih Terim belgeselinde yer verilmemesine tepki gösterdi

Fatih Terim'in kariyerini konu alan "TERİM" belgeselinde FETÖ firarileri Hakan Şükür ve Arif Erdem'in yer almamasına ünlü yorumcu Sinan Engin tepki gösterdi. İki isme belgeselde yer verilmesi gerektiğini savunan Engin yaptığı açıklamada, "Bu devletin kendi sorunu arkadaş. Ben burada söylüyorum. Bu adam goller atmış, tarihe adını yazdırmış. Adı olabilirdi bence. Yarın bir gün gelsin o da Türkiye'ye versin hesabını." dedi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (27)

Nazmi:

Bu devlet biz degilmiyiz ne demek devletin sorunu.. devletin sorunu bizim sorunumuzdur. Tarihten silmek icin yer vermediler iyide yaptilar. Bir topun pesine dusmussunuz ne vatan biliyorsunuz ne millet ne sehit... sizide adam bilip izliyoruz.

101
111
yanıtYanıtla
umudum var:

kendi insanına kurşun sıkan, bomba atan teröristleri savunan adamlar, kendini bitirmiştir. geçmişleri önemli değil. sinaaan kendine gel.

84
82
yanıtYanıtla
Eyüp Sezgin:

Sayın Sinan Engin bu Hakan Şükür denilen şahıs kendi sonunu kendi hazırlamıştır onun için bu şahsın savunulacak hiç bir tarafı yok ben bir Beşiktaşlı olarak sizi çok seviyorum ama yapmayın lütfen savunmayı bu fetocuyu lütfen

57
88
yanıtYanıtla
Sadık GÜNEŞ:

Arif erdemsiz,hakan şükürsuz bir Galatasaray belgeseli düşünemiyorum

64
70
yanıtYanıtla
Erdinç Memiç:

Devletin sorunu herkesin sorunu, hükümetler değişir, Devlet daimdir herkes devletine sahip çıkmalı banane devletten olmaz olamaz

90
39
yanıtYanıtla
Sami İşgören:

bu devletin sorunu ne demek?yakıştımı sana bu açıklama.spor adamıymış lafa takla attıra attıra konuşmayın.

30
99
yanıtYanıtla
Batuhan Erol:

Len Sinan devletin kendi sorunu dediğin devlet biziz.ölen canlar bizim.senin bazı şeyleri önemsemediğini biliyoruz.terörist köpeklere gereken yapılmış.

30
93
yanıtYanıtla
ihtiyar:

Bu devlet kimin bu devlet bizim ne demek devletin sorunu hain haindir sinan engin devletin sorunu hepimizin sorunu ülkeden kaçtı gitti pişman olmadığını da beyan etti haindir o kadar Allah seni de ıslah etsin

57
42
yanıtYanıtla
YİGİT TÜRKALP:

FATİH TERİM E DE BELGESEL YAPILDI YA ARTIK NE DİYİM.GERÇİ TÜM CANLILARIN BELGESELİ VAR.BİRDE ORDAN BAKMAK LAZIM.

41
48
yanıtYanıtla
Ensar Lokantası:

Yazıklar olsun sinan efendi sana o sorun türk kanı olan herkesin sorunu seni artık izlemem adını dahi duymak istemem

yanıt28
yanıt20
Ütopik Yorumcu:

Beşiktaşlıyım koyu sanada saygı duyardım her platformda takım değerini diğer takımlara tarafsız bakıyordun ama şu lafından sonra zerre saygım kalmadı sana programda çok linç yersin benden demesi twetter da başlamışlar zaten haklılar tabi

42
46
yanıtYanıtla
Can Bayraktar:

Hakan şükür ve arif erdem bu ülkeye çok zarar vermiş bir terör örgütünün sempatizanları ve üyeleri , bence geçmişte yaptıkları herşey yalan dolan, yaptıkları bütün herşeyi örgütün elemanları sayesinde başarmışlardır.

32
53
yanıtYanıtla
Yusuf elvan:

Sen bu devletin adamı değilsin demekki...

45
35
yanıtYanıtla
Sami İşgören:

bu adamların proğramını izleyenlere yazıklar olsun ben dahil.devletin sorunu beni ilgilendirmez diyen bir zatın hiçbir konuşmasını gala almam adam yerinede koymam vatan hainimisiniz la siz.yarın savaş çıksa ben karışmam devletin sorunumu diyecen sinan.

42
32
yanıtYanıtla
mahalle sakini:

Söz konusu şahıs terörist sinan engin teröristin ne demek olduğunu bilmiyor mıusun kaç yaşına gelmişsin.

26
40
yanıtYanıtla
Panther Panthera:

Olamaz, Vatan ole top icin, gol icin satilmaz. Umarim cezasini ceker.

21
25
yanıtYanıtla
Turan İNCEOZ :

İşte Türkiye'de terörün bela olmasının en büyük göstergesi. Ne demek devletin sorunu? Terör hem devletin hem vatandaşın sorunudur. En bunu sorun olarak gormuyorsan senin de terörle bağlantım var demektir. Bu nedenle terör ülkemizde bit mi yor.

21
24
yanıtYanıtla
Ahmet Gündoğdu:

Sinan hoca sana yakışmadı bu cevap,ülkede darbe yapmaya çalısan bır ınsanın yanında yer alan devlet dusmanlıgı yapanları nasıl kahraman olarak gosterecen,sana yakısmadı.soyle gelsın o zaman.

22
23
yanıtYanıtla
mesut:

Boş boş konuşuyorsun Sinan.

21
22
yanıtYanıtla
Qwe Qwe:

Oldu ya bu millete devlete ihanet etmiş bir terör örgütü mensubunu izleyecekti millet. Çok merakliysan sen otur izle eski kasetlerini Sayın Engin. Vatan hainlerine idam.

18
23
yanıtYanıtla
Murat ÖREN:

Suçlu olan firari bir zanlıyı belgeselde örnek olarak göstermemek Yönetmenin ince iş yaptığının güzel göstergesi olarak duruyor.. Fatih Terim kendini çok kasmış. Çekimlerde biraz daha sade özünde olan o babacanlığı olabilirdi. Hep gergin durmuş.

23
16
yanıtYanıtla
Hayri :

Sinan çok cahil eğitimsiz bir kişidir itirazı özünde doğru olabilir ama ifade şekli bu durumu ortadan kaldırmış arif mesela o zaman genç insan, kapılmış olabilir somut bi eylemi zaten yok hakanı koca adamlar vekil yaptı sonra aa bu kötü adammmış bu işleri fazla ciddiye almayın

18
19
yanıtYanıtla
Panther Panthera:

Yanlissin Sinan Engin Bir insanin cizgisi olmasi lazim. Nedemek banana Vatan deyince akan sular durulmasi lazim. vatan hainligi cizgidir.

17
20
yanıtYanıtla
Eren İsmail:

Fatih terim belgeseli büyük bir saçmalık.

21
10
yanıtYanıtla
Serdar Aktas:

Varyaa bu insanları harbiden kandırmak çok basit,yuları boşta hayvan heryere gider yeterki gel gel yap yem göster,ahanda yorumlar ahanda buntupler.. yarın bunlar gider yenisi gelir başlar bj seferde kandirildikbdeyip suankilere atıp tutmaya ve yeni yönetime şak şak yapmaya..

10
17
yanıtYanıtla
Sami İşgören:

nazmi arkadaşım sonuna kadar haklısın çok doğru.

9
2
yanıtYanıtla
ihsan Aka:

Bu adamida devlet arastirmasi gerek eger kalkipda terör devletin problemidir diyorsa kAnindan şüphe ederim Tarihimizden buyana devletleri Devlet yapan Millet olmuştur devlet bu adami alip uygun birsekilde anlatmasi gerek

3
5
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title