Haberler

Sevgi Evleri Tenis Eğitim Projesi Devam Ediyor

Mersin Tenis İhtisas Kulübü’nde (METİK), Mersin Uluslararası Liman İşletmeciliği (MIP) ile ortak yürütülen ’Sevgi Evleri Tenis Eğitim Projesi’ tüm hızıyla devam ediyor.

Mersin Tenis İhtisas Kulübü'nde (METİK), Mersin Uluslararası Liman İşletmeciliği (MIP) ile ortak yürütülen 'Sevgi Evleri Tenis Eğitim Projesi' tüm hızıyla devam ediyor.

METİK Kulüp Başkanı Ahmet Atakan, 'Şampiyon Tenisçi Mersin'den' sloganıyla Mersin Uluslararası Liman İşletmeciliği ile birlikte yürüttükleri projede, 'Sevgi Evleri'nden 8-12 yaş grubunda 12 erkek oyuncu tespit ederek eğitimlere 17 Temmuz 2017'de başladıklarını söyledi. Yaklaşık 1 yıl sonra 25 Mayıs'ta yine 8-12 yaş grubunda 9 kız oyuncuyu da projeye dahil ederek daha kapsamlı hale getirdik ve hedef büyüttüklerini kaydeden Atakan, "Bu sporcularımızın 1 yıl boyunca malzeme ve diğer ihtiyaçları Mersin Uluslararası Liman İşletmeciliği tarafından karşılanmakta olup, haftada 3 saat tenis eğitimleri de kulübümüz bünyesinde hizmet veren tenis akademisi antrenörleri tarafından verilmektedir. Ülkemize ve şehrimize dünyaca ünlü bir tenisçi kazandırma amaçlı hazırlanmış olan projenin asıl amacı, sporcularımızın sponsor katkıları ile kulübümüzde ve şehrimizde yollarına devam edebilmesidir" dedi.

METİK bünyesinde daha önce bir çok başarılı sporcu yetiştirildiğini ifade eden Atakan, "Ancak bu çocuklarımız maddi olanakları olmadığından tenisten uzaklaşmış ya da lisanslarını başka şehirlerdeki kulüplere taşımışlardır. Bu da şehrimiz ve kulübümüz için büyük kayıp olmuştur. Ama sponsorlarımızın destekleri sayesinde bunu tersine çevirerek şehrimiz ve kulübümüz adına milli takıma oyuncu yetiştireceğimize inancımız tamdır" ifadelerini kullandı. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Sevgi Evleri Mersin Tenis Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title