Haberler

Şenol Güneş: 'Kazandığımız her maç sonunda hala üçüncüysek bir şey kazanamadık demektir'

Güncelleme:

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Kasımpaşa maçı sonrası yaptığı açıklamada, kazandıkları her maç sonunda hala üçüncü olmalarının bir şey kazanamadıkları anlamına geldiğini söyledi. Güneş ayrıca TFF'den aldığı para cezası hakkında da düşüncelerini paylaştı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, "Kazandığımız her maç sonunda hala üçüncüysek bir şey kazanamadık demektir. Uzun zamandır kazanmamıza rağmen 3'ten yukarı çıkamadık. Avrupa garantimiz var. Bu oyunu devam ettirirsek iyi olacak" dedi.

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 37'nci haftasında Kasımpaşa'yı deplasmanda 5-2 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını söyleyen Güneş, "Kasımpaşa, oyun başında etkili olmaya çalıştı. Biz golü bulunca avantaj bize geçti. Top kayıplarımız fazla oldu. Fazla gol de bulabilirdik. Eksiklerimiz oldu ama hak ettiğimiz sonuç aldık. Kasımpaşa'ya başarılar diliyorum. Çok güzel bir zemin vardı. Bol gol ve pozisyonlar oldu" diye konuştu.

"KAZANDIĞIMIZ HER MAÇ SONUNDA HALA ÜÇÜNCÜYSEK BİR ŞEY KAZANAMADIK DEMEKTİR"

Sivasspor, Fatih Karagümrük ve Antalyaspor maçlarında puan kaybı yaşamasalardı farklı bir konumda olabileceklerini vurgulayan tecrübeli teknik adam şöyle konuştu: "Başarılı sonuçlar hedefe ulaşamadığınız zaman anlam teşkil etmiyor. Asıl hedef şampiyonluk ise ayrı. Kazandığımız her maç sonunda hala üçüncüysek bir şey kazanamadık demektir. Uzun zamandır kazanmamıza rağmen 3'ten yukarı çıkamadık. Avrupa garantimiz var. Bu oyunu devam ettirirsek iyi olacak. Sivas maçı ve Karagümrük beraberliği ve Antalyaspor maçı 9 puan kaybına neden oldu. Bu maçları kazansaydık, daha başka olurdu."

"TFF GENEL KURULU'NA KATILIP DÜŞÜNCELERİMİ SÖYLEYECEĞİM"

Şenol Güneş, 'Bu ligin sonuçları ne olursa olsun mantık dışı, hukuk dışı bir lig' şeklinde yaptığı açıklamasının ardından TFF'den aldığı 104 bin TL'lik para cezası hakkında da düşüncelerini paylaştı. Kümseye saygısızlık yapmadığını vurgulayan deneyimli teknik adam, "Geldiğimden beri saha dışında bazı şeyleri söylemek istemedim. Geçen gün soru geldi ve cevap vermek zorunda kaldım. Futbolun imajını yaraladığım düşünüldü. Konuşmayı doğru bulmuyorum. Hangi konuşmalar ceza gerektirir bilmiyorum. Fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür insanlar düşüncelerini rahatlıkla söyleyebilmeli. Kimseye saygısızlık yapmam. TFF'de genel kurul üyesiyim. Ayrıldıktan sonra genel kurula katılamadım. Bu kez katılacağım. Düşüncelerimi söyleyeceğim. Ceza alırsam genel kurul cezası alırım. Futbolun değerini düşürüyorum diye anladım. Bunları genel kurulda değerlendireceğiz. Başka soru almayayım. Hep başka yere kayıyor. Tutamıyorum kendimi" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Şenol Güneş Kasımpaşa Beşiktaş Güneş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title